Σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη αθλήτρια κατά την διάρκεια των Βεργώτειων, έγινε μήνυση από την παθούσα, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη

Προσπάθησαν όσο μπορούσαν να το κρατήσουν κρυφό όλες οι πλευρές, κυρίως όμως ο Δήμος Αργοστολίου, ωστόσο «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο», ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ο ένας ξέρει τον άλλο με το μικρό του όνομα σαν το νησί μας.
Στην αστυνομία κατέληξε ανήλικη αθλήτρια που έλαβε μέρος στα Βεργώτεια την περασμένη εβδομάδα και κατάγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο εμπλεκόμενο με τους αγώνες κατά την διάρκειά τους. Το περιστατικό, σύμφωνα με την παθούσα, έγινε στο στάδιο του Αργοστολίου όταν ήταν σε εξέλιξη οι αγώνες. Η ανήλικη αθλήτρια το είπε στους ανθρώπους της οικογένειάς της και άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες. Κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου όπου κατάθεσαν μήνυση κατά του άνδρα που φέρεται να εμπλέκεται στο σεξουαλικό αυτό σκάνδαλο και τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη, αφού η υπόθεση πήρε τον δρόμο της μέσω των δικαστηρίων. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως ούτε ο Δήμος Αργοστολίου ούτε οι διοργανωτές των αγώνων, ούτε από τον ΣΕΓΑΣ ακούστηκε τίποτε για το περιστατικό, αν και οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές τις επόμενες ημέρες με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, που πήρε μια εξεζητημένη απόφαση, που χρίζει διερεύνησης. Ας ελπίσουμε να ενημερωθούμε από τους αρμόδιους με τον σωστό τρόπο, διότι πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται στην… πιάτσα του Αργοστολίου και όχι μόνο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed