Ανεβάζει ταχύτητα η «γαλανόλευκη» στο ματς με την Κύπρο

Συνεχίζεται το μαζεμένο πρόγραμμα του Nations League και τη τιμητική του σήμερα φυσικά έχει το Ελλάδα – Κύπρος. Το Bet of the Day έχει όλες τις λεπτομέρειες και προτείνει.

Αν μη τι άλλο θετικό χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα της Ελλάδας σε αυτό το Nations League. Πολύ καλά στοιχεία από την ομάδα του Πογέτ, που δείχνει να έχει και εξαιρετικό υλικό και κυρίως κλίμα εντός της ομάδας. Σε καμία περίπτωση δε θέλει να σκέφτεται απώλεια βαθμών εντός έδρας, παρ’ όλη τη στενή σχέση των δύο ομάδων. No/goal οι έξι από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της Ελλάδας.

Τα στάδια του Μουντιάλ 2022 είναι σίγουρα διαφορετικά από των προηγούμενων ετών

Δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία η Κύπρος, με το επιθετικό πρόβλημα να παραμένει άλυτο. Αμυντικά εμφανίζει τρανταχτές αδυναμίες, με το έργο του Κωστένογλου να είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουν ως φιλικό το παιχνίδι με την Ελλάδα και θα το παλέψουν, όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια. Over 2,5 οι τρεις από τις τελευταίες τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Όσο και καλές σχέσεις να έχουν οι δύο ομάδες το παιχνίδι δε θα έχει το χαρακτήρα φιλικού. Η Κύπρος βγάζει το λάδι στην Ελλάδα στις τελευταίες αναμετρήσεις τους και κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα. Πάντως η ομάδα του Πογέτ μοιάζει σε εξαιρετική κατάσταση και πραγματικά δε βλέπω το τρόπο να χάσει βαθμούς. Μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι και σίγουρα θα το ψάξει η «γαλανόλευκη»

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Πέμπτης στο Koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed