Αντώνης Γεωργόπουλος: «Τελειώνει η θητεία της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου, αλλά ακόμα δεν είδαμε τα έργα στο χωριά της Λειβαθούς…»

Η πλειοψηφία των δημοτών της Λειβαθούς, ακόμα και αυτοί που δεν είχαν ψηφίσει την δημοτική αρχή Μιχαλάτου, ευελπιστούσαν πως λόγω της καταγωγής του Δημάρχου Αργοστολίου, λόγω των επίμονων προεκλογικών υποσχέσεών του πως… “αυτός θα δώσει το βάρος στα χωριά του Δήμου”.
Αλλά και λόγω της διαρκούς εκλογικής στήριξης της περιοχής μας στο πρόσωπό του, ότι κατά την θητεία του νυν Δημάρχου Αργοστολίου θα υπήρχε σημαντική αναβάθμιση της Λειβαθούς και παραγωγή έργου ανάπτυξης σ΄αυτήν σε όλους του τομείς. Δυστυχώς όμως η θητεία Μιχαλάτου ουσιαστικά τελειώνει, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κανένα πρακτικό ή αναπτυξιακό έργο που να αλλάζει τα δεδομένα σε οποιοδήποτε χωριό της Λειβαθούς. Αν κάνω λάθος ή αδικώ την παρούσα δημοτική αρχή παρακαλώ να με διορθώσει επιδεικνύοντας με φωτογραφίες οποιοδήποτε έργο άξιο λόγου στη Λειβαθώ (προσοχή – όχι μακέτες, σχέδια επί χάρτου, μελέτες, εξαγγελίες, δηλώσεις και “πράσινα άλογα”, αλλά φωτογραφίες με έργα που έστω εκτελούνται αν δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα). Θλίβομαι κι αγανακτώ για την κοροϊδία στο λαό της Λειβαβούς που σίγουρα αξίζει πιο σοβαρή αντιμετώπιση.

Αντώνης Γεωργόπουλος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον ” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed