Σφοδρή επίθεση του Νίκου Παπαδάτου στον Αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων, Νίκο Κουρκουμέλη με αφορμή ψευδείς καταγγελίες του Αντιδημάρχου

Άρχισαν τα… όργανα στον Κατελειό μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Αντιδημάρχου της περιοχής, Νίκου Κουρκουμέλη, ο οποίος κατηγόρησε πολίτες του χωριού πως ως αντιπολίτευση βάζουν τρικλοποδιές στο έργο του.
Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην Αντιδημάρχου και νυν Δημοτικού Συμβούλου και στελέχους της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον», Νίκου Παπαδάτου, που έκανε την παρακάτω δήλωση: «Tί άλλη ανακρίβεια και συκοφαντία θα ακούσουν τα αυτιά μας από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου κ. Κουρκουμέλη; Άκου ήταν λέει υποψήφιοι της αντιπολίτευσης της “Ισχυρής Κεφαλλονιάς” οι καταγγέλλοντες τα χάλια του Κατελειού, Επίμαχος Παπαδάτος, Γιάννης Κωνσταντάτος και Τζέρρυς Παντελειός! Σε ποιό Ουράνιο Τόξο το είδατε κ. Αντιδήμαρχε; Δώστε μας στοιχεία πού ήταν υποψήφιοι οι καταγγέλλοντες, αλλιώς ζητήστε αμέσως συγγνώμη για τα κατάπτυστα ψέματά σας! Οι Κωνσταντάτος και Παντελειός δεν ήταν πουθενά υποψήφιοι, ενώ ο Επίμαχος ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαρκοπούλου σε κοινό ψηφοδέλτιο με όλους τους άλλους συνυποψηφίους του. Αυτά αρχικά προς αποκατάσταση της αλήθειας και θα προβούμε προσεχώς σε περαιτέρω σχολιασμό»!

Νίκος Παπαδάτος
Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed