«Εζυγίσθη εμετρήθη και ευρέθη λιποβαρής» η Περιφερειακή Αρχή της κας Κράτσα

Με υπεκφυγές και αστήρικτα επιχειρήματα η περιφερειάρχης κα Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, συνεπικουρούμενη από τον κ. Σπύρου, εμπόδισε την εισαγωγή για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της πρότασης της ΑΝΑΣΑ για την απόδοση του ονόματος του εκλιπόντος συναδέλφου μας Λευτέρη Νιοτόπουλου στο κτίριο του παλαιού νοσοκομείου Ζακύνθου, ως παροχή φόρου τιμής στην μνήμη του και στις προσπάθειές του για το νησί. Η πρόταση μας είχε ως υπόβαθρο δυο αδιαμφισβήτητα στοιχεία:
-Την κοπιώδη προσπάθεια του αείμνηστου Λευτέρη ώστε το κτίριο αυτό να παραχωρηθεί στην ΠΙΝ/ΠΕ Ζακύνθου για να γίνει ένα Ενιαίο Κέντρο Διοίκησης του νησιού.
-Το κτίριο αυτό είναι πλέον αποκλειστικής ιδιοκτησίας της ΠΙΝ.
Δυστυχώς η περιφερειακή αρχή επέδειξε μικροψυχία και παραταξιακή λογική με εντελώς μυωπικά χαρακτηριστικά, εμποδίζοντας την όποια συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η ΑΝΑΣΑ, πιστή στην υπόσχεση που έδωσε ενώπιον όλων στην πρόσφατη (18-06-2022) εκδήλωση μνήμης για τον Λευτέρη, θα συνεχίσει την προσπάθεια και θα είναι από τις πρώτες της προτεραιότητες μετά τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed