Χάνει σιγά-σιγά το «ηθικό πλεονέκτημα» ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, στον δρόμο εννέα καθαρίστριες στα ώπα-ώπα οι «Ωκεανίδες-Νηριήδες» της Έφης Σπηλιώτη

Από που να το πιάσεις και πως να το παρουσιάσεις στον κόσμο αυτό που έκανε ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, βάζοντας την υπογραφή του σε μια ακόμη απευθείας ανάθεση της τάξεως των 34.720 ευρώ.
Στις 21 Ιουνίου ο κ. Μιχαλάτος υπέγραψε την παρακάτω πράξη: «Απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών συμβούλου τοποθέτησης και ανάδειξης συλλογής Έφης Σπυλιώτη με την επωνυμία “ΩΚΕΑΝΙΔΕΣ- ΝΗΡΗΙΔΕΣ” σε κοινόχρηστο χώρο του Δήμου Αργοστολίου» και έκανε εννέα σπίτια του Δήμου, όσες και οι καθαρίστριες των σχολείων που τελικά δεν κατάφερε να προσλάβει και να πληρώσει πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, να… χτυπιούνται. Το κόστος για τις καθαρίστριες δεν ξεπερνούσε για ολόκληρη την σχολική χρονιά τις 25.000 ευρώ, ενώ η παραπάνω «αστεία και προκλητική» σύμβαση ξεπερνά τις 34.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα πάει σε γνωστή επιχείρηση του Αργοστολίου, σύμφωνα με το ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να δώσει… συμβουλές στον Δήμο που και πως θα τοποθετηθεί η συλλογή της κας Σπηλιώτη. Αστεία πράγματα, την ώρα που πολλοί συμπολίτες μας, δημότες Αργοστολίου, πηγαίνουν στην Πρόνοια για να εξασφαλίσουν ένα κουτί γάλα ή ένα πακέτο φρυγανιές για τα παιδιά τους. Η προηγούμενη δημοτική αρχή των Παρίση-Λυκούδη έκανε και αυτή τα… δικά της με τις απευθείας αναθέσεις (πολλές εξ αυτών γελοίες) ωστόσο ο λαός την τιμώρησε. Η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου ήρθε στην εξουσία με το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα, ωστόσο με αυτά που κάνει πολύ γρήγορα θα το χάσει. Ήδη η παραπάνω σύμβαση έχει προκαλέσει την κοινωνία κ. Δήμαρχε. Μάζεψέ την αν έχεις την δυνατότητα γιατί ο λαός μπορεί να έχει μνήμη χρυσόψαρου όπως λέει η λαϊκή φράση, αλλά αν τύχει και θυμηθεί πράγματα την ώρα που μπαίνει στο παραβάν για να ψηφίσει τότε οι εξουσίες πάνε περίπατο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed