Συνεχίζει να δίνει τη μάχη του ο Αντώνης Δεσιμόνε προκειμένου να σώσει το μάτι του, βγήκε ξανά από νέο χειρουργείο, συγκρατημένη αισιοδοξία από τους γιατρούς

Πέρασαν κιόλας 22 ημέρες από τότε που ο 23χρονος Αντώνης Δεσιμόνε δέχθηκε επίθεση από πέντε άτομα σε μπαρ του Αργοστολίου, που είχε ως τραγική συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του στο μάτι και στη συνέχεια αλλεπάλληλες εγχειρήσεις.
Χθες το μεσημέρι βγήκε ακόμη μια φορά από το χειρουργείο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμεναν οι γιατροί. Το μεγάλο αιμάτωμα που έχει μέσα στο μάτι του καθυστερεί να επουλωθεί, με συνέπεια να καθυστερεί και η ίδια η ίαση σε μεγάλο βαθμό του ματιού. Ο Αντώνης, πέρα από το σπασμένο μπουκάλι που τον χτύπησε στο μάτι, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, έχει υποστεί χτυπήματα και εσωτερικά, με αποτέλεσμα το αιμάτωμα που έχει δημιουργηθεί να μην υποχωρεί. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία του δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια για… πανηγυρισμούς. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει ένα πρόβλημα στην όραση από εδώ και πέρα και μέλημα των γιατρών είναι να το περιορίσουν όσο γίνεται περισσότερο. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, η δικογραφία κατά πέντε ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση συμπληρώνεται με νέα στοιχεία, μετά και την κατάθεση του θύματος στις Αρχές. Οι πέντε ύποπτοι έχουν εντοπιστεί (σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ομολογήσει) ωστόσο ακόμη δεν έχει δοθεί η εντολή της σύλληψή τους και ίσως της προφυλάκισής τους, αφού η δικογραφία συνεχώς μεταβάλλεται με τον εμπλουτισμό της με νέα στοιχεία. Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για τον άτυχο Αντώνη και γρήγορα να γυρίσει κοντά μας όπως ήταν πριν από το περιστατικό της 11ης Ιουνίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed