Έντονες αντιδράσεις στην Σκάλα για τη συμπεριφορά της Αστυνομίας, που αφαίρεσε το δίπλωμα από τον πρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών

Η έναρξη εφαρμογής τμήματος της κυκλοφοριακής μελέτης εν μέσω της τουριστικής σεζόν και χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση κατοίκων και επαγγελματιών έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.
Πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες νομίζουν, λόγω και συγκεχυμένων δηλώσεων τοπικών παραγόντων, ότι κατά τις ώρες τροφοδοσίας (6:00πμ-12:00μμ) επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στο κεντρικό δρόμο, όπως συνέβαινε πέρυσι. Ένας νέος επιχειρηματίας, μόνιμος κάτοικος του πεζοδρόμου και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου κατά τις ώρες τροφοδοσίας και μόνο εξυπηρετούσε μέσω delivery τους πελάτες της επιχείρησης του. Σε πρόσφατο έλεγχο της Αστυνομίας στις δέκα και μισή το πρωί, αντί να υπάρξουν συστάσεις για την εφαρμογή των ρυθμίσεων μέχρι να εξοικειωθούν οι κάτοικοι με την νέα κατάσταση, αντιθέτως αφαιρέθηκαν η άδεια οδήγησης και οι πινακίδες από το μηχανάκι τόσο του νεαρού επιχειρηματία όσο και άλλων κατοίκων και τουριστών της περιοχής.
Ο Δημήτρης Σολωμός τυγχάνει να είναι πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας Εκτάκτων Αναγκών της περιοχής Ελειού Πρόννων και παρά το νεαρό της ηλικίας του τα τελευταία δέκα χρόνια έχει διακριθεί για την αυταπάρνηση και την διάθεση προσφοράς του στη τοπική κοινωνία μέσω του εθελοντισμού. Αντ’ αυτού η Πολιτεία τον αντάμειψε στερώντας του την δυνατότητα να προσφέρει στη τοπική κοινωνία, καθώς δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει να επιχειρεί με τα οχήματα της εθελοντικής ομάδας κατά την διάρκεια πυρκαγιών. Ο εθελοντισμός είναι κατάθεση ψυχής και εσυ έχεις αποδείξει πολλές φορές ότι έχεις μεγάλη ψυχή. Η κοινωνία σε χρειάζεται και εσύ έχεις μάθει να είσαι δίπλα της για να την υπηρετείς. Δημήτρη, σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και συμπαραστεκόμαστε στη δυσκολία που αντιμετωπίζεις.

Εμπορικός Σύλλογος Σκάλας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed