Μεγάλη ήταν η συγκίνηση απόψε για την επιστροφή του Μάκη Χαρτουλιάρη στα οινοποιητικά δρώμενα του νησιού μας μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος που ο Μάκης Χαρτουλιάρης αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με την υγεία του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί μακρό διάστημα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η αποψινή βραδιά στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι σφραγίστηκε από την μεγάλη του επιστροφή στην δράση. Ο αγαπητός σε όλους Μάκης παρουσίασε τα κρασιά του και αγκαλιάστηκε από όλον τον κόσμο που πέρασε για την γνωστή οινογευσία του καλοκαιριού. Μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αργοστολίου, που ωστόσο δεν τίμησαν όλοι οι οινοπαραγωγοί του Δήμου. Ο Μάκης Χαρτουλιάρης έκλεψε την παράσταση, με πολλούς φίλους του, αλλά και απλούς γνωστούς του να τον αγκαλιάζουν με δάκρυα χαράς στα μάτια για την επιστροφή του στην δράση. Πέρα από την οινογευσία η βραδιά είχε και μουσική, αφού το γνωστό συγκρότημα Monte Nero κράτησε συντροφιά στον κόσμο, με πολλούς από αυτούς να το ρίχνουν στο χορό. Μπορεί η εκδήλωση να μην ήταν και από τις πιο επιτυχημένες που έχει διοργανώσει ο Δήμος, όμως η παρουσία και η συμμετοχή σε αυτή του Μάκη Χαρτουλιάρη τα επισκίασε όλα. Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Πεφάνης, ο αντιπρόεδρος του Γηροκομείου, Αριστοτέλης Μπατιστάτος, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης και ο οικοδεσπότης και υπεύθυνος επί των πολιτιστικών, Βίκτωρας Ρουχωτάς.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed