Άγριος καυγάς σε παραλιακό cafe του Αργοστολίου, της πήρε τη σειρά, την έβρισε χυδαία και αυτή φώναξε τον άνδρα της για να… καθαρίσει

Ο κόσμος δεν πάει καλά και αυτό το έχουμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό. Ένα ακόμη συμβάν είχαμε χθες σε παραλιακό cafe του Αργοστολίου, όταν τρεις συμπατριώτες μας παραλίγο να έρθουν στα χέρια για έναν… καφέ.
Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα σχεδόν ένας άνδρας και μια γυναίκα για να παραγγείλουν καφέ να τον πάρουν μαζί τους. Ο άνδρας φαίνεται ότι για μερικά δευτερόλεπτα πήρε τη θέση της γυναίκας στην ουρά και έδωσε πρώτος την παραγγελία. Η γυναίκα δεν κρατήθηκε και του επιτέθηκε φραστικά για αυτή τη συμπεριφορά του. Ο συμπατριώτης μας τότε άρχισε να την βρίζει και η γυναίκα δεν έχασε την ψυχραιμία της και φώναξε τον άνδρα της που περίμενε στο αυτοκίνητο για να… καθαρίσει. Αυτός πήγε εκεί και παραλίγο να είχαμε άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους, αν δεν έμπαιναν στη μέση κάποιοι ψυχραιμότεροι που βρέθηκαν μπροστά και σταμάτησαν τον καυγά. Οι δύο άνδρες έμειναν μόνο στα λόγια και κάποιες σπρωξιές και στη συνέχεια αποχώρησαν, αφού είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και γινόταν το έλα να δεις έξω και μέσα στο cafe. Τελικά έμειναν όλοι χωρίς καφέ και η ζωή… συνεχίζεται.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed