Αλέξης Μοσχονάς: «Τέλος η ανοχή στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Σταύρο Σπαθή, η ασυδοσία του δεν έχει προηγούμενο, αλλαγή σελίδας στα διοικητικά συμβούλια»

Κύριε Σπαθή ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ επέδειξα ανοχή στην Προεδρία σας πιστεύοντας καλόπιστα πως θα ασχοληθείτε με την παραγωγή έργου σ’ αυτήν.
Όμως, όπως φάνηκε, έκανα λάθος, καθώς η αδιαφορία σας δεν έχει προηγούμενο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ΔΕΥΑΚ είναι στην πράξη υπό διάλυση. Ενδεικτικά σημειώνω:
1. Tα μισά χωριά της Κεφαλονιάς κατά τον μήνα Ιούλιο είχαν διακοπές στην ύδρευση και ειδικότερα μέσα στον Ιούλιο έμειναν χωρίς νερό τα Ομαλά, τα Κομποθεκράτα, τα Χελμάτα, τα Μουσάτα, τα Κουρουκλάτα ακόμα και τα Τρωϊανάτα της μέρα του πανηγυριού. Μπορεί τα ραδιόφωνα και τα site του ολιγάρχη Δημάρχου Μιχαλάτου να αποκρύπτουν την αγανάκτηση των κατοίκων των χωριών του νησιού μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα συμβάλουμε κι εμείς στην συνωμοσία της σιωπής.
2. Η βρώμα και δυσωδία στην θέση “Λιμένια” στον Πόρο είναι παροιμιώδης και μας εκθέτει στους τουρίστες (έχετε ελέγξει το Βιολογικό της Σκάλας που εξυπηρετεί την περιοχή;) ενώ και στο Αργοστόλι (στην είσοδο του στον Κούταβο) κάθε πρωϊ οι “ευωδίες” είναι ξεχωριστές. Θα κάνετε κάτι γι΄ αυτό;
3. Στο Ληξούρι στο γραφείο της ΔΕΥΑΚ έχει χαλάσει ο κλιματισμός και προσωπικό και κοινό βασανίζονται. Φαντάζομαι ούτε καν το ξέρετε ούτε καν ασχολείστε. Εδώ αδιαφορείτε για τις περιοχές του Δήμου Αργοστολίου που θα σας κρίνουν εκλογικά σε ένα χρόνο σιγά μην χάσετε χρόνο για το Ληξούρι.
Ως μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ ανακαλώ την ανοχή που επέδειξα μέχρι σήμερα και τα υπόλοιπα στις ερχόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. αφού πλέον θα είμαι παρόν ώστε να σταματήσει η ασυδοσία σας.

Αλέξης Μοσχονάς
Μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ
Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed