Χτύπημα θανάτου υπέστη συμπολίτης μας προχθές το βράδυ στα Φάρσα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και εσπευσμένα στην Πάτρα

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε και συνεχίζει να ζει συμπολίτης μας, κάτοικος Φάρσων, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά προχθές το βράδυ στο χωράφι του, την ώρα που έκανε εργασίες με το φορητό χορτοκοπτικό του.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον (η σύζυγός του), ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του πιθανόν μετά από πτώση, που ήταν τόσο δυνατή σαν να του κατάφερε κάποιος δυνατό χτύπημα με σιδερένιο αντικείμενο στο πάνω μέρος του κεφαλιού του. Το θύμα λιποθύμησε και έμεινε στο χωράφι για περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια ανέκτησε για λίγο τις αισθήσεις του και διάνυσε μια απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου μέχρι να φτάσει σπίτι του όπου και κατάρρευσε. Συγγενικό του πρόσωπο φώναξε αμέσως ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Μετά τις πρώτες βοήθειες οι γιατροί αποφάσισαν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Πάτρα, όπως και έγινε. Σήμερα ο άτυχος αυτός άνδρας βρίσκεται στην εντατική, δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και οι εκεί θεράποντες ιατροί κάνουν λόγο για εσωτερική αιμορραγία με πολύ άσχημα αποτελέσματα. Δεν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία Αργοστολίου για το συμβάν. Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για τον άτυχο συμπολίτη μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed