Αουτσάιντερ ο Απόλλων, ικανή για το αποτέλεσμα η Στουρμ

Ο Απόλλων Λεμεσού δοκιμάζεται στη Χάιφα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μακάμπι, που έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στην προηγούμενη φάση. Οι Ισραηλινοί έχουν την έδρα και την ομάδα για να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Στο άλλο σημαντικό ματς για την ίδια διοργάνωση, η Ντιναμό Κιέβου παίζει με τη Στουρμ Γκρατς στην Πολωνία και οι Αυστριακοί μπορούν να σταθούν όρθιοι στο ουδέτερο της Πολωνίας.

Μάθε για το παρολι τι ειναι και πως παίζετε

  1. Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού (20:00)

Η Μακάμπι Χάιφα απέκλεισε τον Ολυμπιακό με εντυπωσιακό τρόπο, επικρατώντας στη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το επιβλητικό 4-0. Πλέον, ο δρόμος ανοίγει για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Απόλλων Λεμεσού είναι ο Πρωταθλητής Κύπρου, αλλά δεν αποτελεί απροσπέλαστο εμπόδιο, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου. Η Μακάμπι έχει την έδρα, ενώ ο Απόλλων είναι ανέτοιμος, καθώς ετοιμάζεται για τον πρώτο επίσημο αγώνα του στη νέα σεζόν. Ποντάρισμα στο combo 1 & Under 4,5 σε απόδοση 1.75.

  1. Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ Γκρατς (21:00)

Σε ουδέτερο έδαφος και συγκεκριμένα το Λοτς της Πολωνίας, η Ντιναμό Κιέβου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Στουρμ Γκρατς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά τα προβλήματα και τη διαμορφωθείσα κατάσταση λόγω πολέμου, η ουκρανική ομάδα παραμένει σε υψηλό επίπεδο, αποκλείοντας τη Φενέρμπαχτσε στην προηγούμενη φάση, μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Οι Αυστριακοί προέρχονται από σπουδαία νίκη στο Πρωτάθλημα απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ με 2-1 κι έχουν εξαιρετική ψυχολογία. Η Στουρμ μπορεί να εκμεταλλευτεί το ουδέτερο γήπεδο και να μη χάσει από την Ντιναμό στο πρώτο παιχνίδι. Ποντάρισμα στο X2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 1.80.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed