Σοβαρό περιστατικό με ψαρά στον Γέρο Γόμπο, ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα από άνδρες του Λιμενικού που έσπευσαν για βοήθεια στην περιοχή

Άδοξο τέλος είχε το ταξίδι ενός ψαρά από την Κάλυμνο, ο οποίος με το καΐκι του και έναν ακόμη συνάδελφό του είχαν φτάσει στα ανοικτά της Κεφαλονιάς, στην περιοχή του Γέρο Γόμπου για να ψαρέψουν όστρακα.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες από τον συνάδελφό του ψαρά ο άτυχος 52χρονος είχε βουτήξει με σωλήνα (ειδικό είδος ψαρέματος οστράκων που χρησιμοποιούν οι Καλύμνιοι ψαράδες) και όλα πήγαιναν καλά. Ξαφνικά ο ψαράς που ήταν πάνω στο καΐκι είδε τον συνάδελφό του να επιπλέει χωρίς να κουνιέται και άμεσα κάλεσε το Λιμενικό, που από σύμπτωση βρισκόταν πολύ κοντά στο συμβάν από είχε περιπολία στην περιοχή. Αμέσως έγινε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Μαντζαβινάτειο στο Ληξούρι, ωστόσο τα πάντα είχαν τελειώσει για τον άτυχο ψαρά. Η σωρός του αναμένεται να μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για το συμβάν
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από το δεύτερο μέλος του πληρώματος Ε/Π-Α/Κ σκάφους, για ανάσυρση ημιλιπόθυμου 54χρονου ημεδαπού άνδρα, ο οποίος διενεργούσε υποβρύχια αλιεία στη θαλάσσια περιοχή “ΓΕΡΟΓΟΜΠΟΣ” Παλλικής ν. Κεφαλληνίας. Άμεσα, στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προς παροχή συνδρομής, το οποίο αρχικά μετέφερε τον ανωτέρω στον λιμένα Ληξουρίου, ενώ στη συνέχεια ο άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΜΑΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ” Ληξουρίου Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed