Τίμησαν την μνήμη του Διονύση Μαρούλη (Μαραντόνα) στα Καμιναράτα

Ένας μοναδικός, ξεχωριστός αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες υπό την αιγίδα της Κοινότητας Καμιναράτων και του προέδρου της Μπάμπη Ρηγάτου σε συνεργασία με τον Δήμο Ληξουρίου, στο γήπεδο των Καμιναράτων στη Αετόσταση.
Ο αγώνας ήταν μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αετού και του Αστέρα Ληξουρίου αφιερωμένος στον αγαπημένο μας Διονύση Μαρούλη (Μαραντόνα) όπως ξεχωριστός υπήρξε και θα υπάρχει πάντα στη θύμηση μας ο Διονύσης! Η στιγμή μοναδική, η συγκίνηση διαδεχόταν την χαρά, τον ενθουσιασμό, την θλίψη. Δάκρυα χαράς και λύπης μαζί για έναν άνθρωπο που πρόσφερε αγάπη, χάριζε χαμόγελα και μοίραζε μοναδικές στιγμές στους ανθρώπους γύρω του! Σήμερα η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε ακόμη και εκείνη στα τοπικά πρωταθλήματα, άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν. Μεταξύ των παρεβρισκομένων, ήταν ο δήμαρχος μας κ. Κατσιβέλης Γεώργιος, ο κ. Νίκος Φαραντούρης, ο κ. Αραβαντινος Διονύσης, ο κ. Μαρούλης Διονύσης (δημοτικός σύμβουλός) , ο κ. Γαβριελάτος Άρης, ο Σταθάτος Διονύσης πρόεδρος του Αετού και σύσσωμο όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου, ο Μαρούλης Στέλιος, πρόεδρος των καλλιτεχνών Ηλιούπολης και ο κ. Γαλιατσάτος Ηλίας πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καμιναράδων ο οποίος για ακόμη μια φορά βιντεοσκόπησε όλο των αγώνα!
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα του Αστέρα Ληξουρίου, τον κ. Ελευθέριο Κατερέλο, διαιτητή του αγώνα και τον κ. Μουρελάτου Κόσμα, γυμναστή, ο οποίος υπήρξε ο προπονητής-ρυθμιστής του αγώνα! Η εκδήλωση μνήμης έκλεισε όταν ο υπεύθυνος της ομάδας του Αστέρα κ. Αναλυτής, δώρισε μια φανέλα με το Νούμερο 10 και το όνομα του Διονύση Μαρούλη στο υιό του Λεωνίδα Μαρούλη! Η όμορφη πρωτοβουλία του προέδρου μας Ρηγάτου Μπάμπη, ο οποίος κατέβαλε τα μέγιστα για την πραγματοποίησης της σε συνεργασία με το Αετό Καμιναράτων και τον Σύλλογο Καμιναράτων ευέδωσε και ξεχώρισε! Οι γυναίκες προσέφεραν πλούσια γλυκίσματα, δώθηκαν δωρεά νερά και αναψυκτικά στους συμμετέχοντες παίκτες και παράγοντες από τον πρόεδρο μας Ρηγάτο Μπάμπη και ο Αετός Καμιναράτων τρατάρισε σουβλάκια, νερά και αναψυκτικά τους παρευρισκόμενους!Όλοι εξέφρασαν την επιθυμία η μέρα αυτή να καθιερωθεί και του χρόνου πάλι όλοι μαζί, στο γήπεδο μας να ξαναβρεθούμε!

Πολιτιστικός Σύλλογος «Αετός Καμιναράτων»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed