Άγριος ξυλοδαρμός εφοριακών σε κατάστημα στο Αργοστόλι, στο Νοσοκομείο της πόλης η γυναίκα υπάλληλος, υποβλήθηκαν μηνύσεις εκατέρωθεν

Ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ο μήνας που σφίγγουν τα… γάλατα αναφορικά με τις εξόδους της Εφορίας και τους ελέγχους που κάνουν οι υπάλληλοί της στα καταστήματα κυρίως της εστίασης σε τουριστικούς προορισμούς.
Έναν τέτοιον έλεγχο είχαμε προχθές το βράδυ σε κατάστημα εστίασης στο Αργοστόλι, μόνο που οι εμπλεκόμενοι κατέφυγαν στο Νοσοκομείο για νοσηλεία και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου για να υποβληθούν μηνύσεις. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι εφοριακοί που δεν ανήκουν στην υπηρεσία της Κεφαλονιάς (ένας άνδρας και μια γυναίκα) πήγαν για φαγητό (έλεγχο) σε κατάστημα εστίασης στο Αργοστόλι. Την ώρα του φαγητού φαίνεται ότι διαπίστωσαν φορολογικές παραβάσεις του καταστήματος (άκοπες αποδείξεις) και στη συνέχεια ζήτησαν το λόγο από τον υπεύθυνο του μαγαζιού. Στην αρχή φάνηκε να υπάρχει συνεργασία, όμως λίγο αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετά και όλοι οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν εκτός καταστήματος να… μαλλιοτραβιούνται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα εφοριακός βρέθηκε χτυπημένη και κατέληξε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου για νοσηλεία. Λίγα λεπτά μετά το συμβάν επενέβη η Αστυνομία και σχημάτισε δικογραφία κατά του ανθρώπου που φάνηκε να χτύπησε την γυναίκα και ενός συνεργού του. Η υπόθεση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, υποβλήθηκαν μηνύσεις από τις δύο πλευρές (εφοριακοί και κατάστημα) και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Μένει να δούμε το ποιες θα είναι οι συνέπειες για το κατάστημα και αν κοπούν πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις ή ακόμη η Εφορία προχωρήσει και σε σφράγιση του καταστήματος για ένα διάστημα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed