Καταγγελίες για νοθευμένα ποτά στο Ληξούρι, δύο 14χρονα κατέρρευσαν στη μέση του δρόμου από κατανάλωση ίσως «πειραγμένων» ποτών, ευτυχώς συνήλθαν

Η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται στο απόγειό της, ωστόσο στο απόγειό της φαίνεται να είναι και η κατανάλωση νοθευμένων ποτών στο νησί μας, αφού τα δύο προχθεσινά περιστατικά στο Ληξούρι κάνουν όλους να ανησυχούν για το που μπορεί να φτάσει η κατάσταση.
Συγκεκριμένα δύο 14χρονα παιδιά γύριζαν στο σπίτι τους μετά από διασκέδαση σε κάποιο μαγαζί στο Ληξούρι και ξαφνικά κατέρρευσαν στη μέση του δρόμου, όπου δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από περαστικούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με τα συμπτώματα που παρουσίασαν, ότι είχαν καταναλώσει νωρίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το οποίο ίσως να ήταν… πειραγμένο. Μετά από λίγη ώρα τα δύο νεαρά άτομα συνήλθαν, ωστόσο δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά. Το κατά πόσο δηλαδή δύο ανήλικα άτομα μπορούν να αγοράσουν και να καταναλώσουν αλκοόλ; Και βέβαια, αν το αλκοόλ αυτό είναι κανονικό ή νοθευμένο; Πάντως, οι καταγγελίες από το Ληξούρι πληθαίνουν για διακίνηση, εμπορία και κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ, αλλά και για παράνομη πώληση αλκοόλ σε ανήλικα. Ας αναλογιστούν κάποιοι τις ευθύνες τους για την πρώτη, αλλά και για την δεύτερη περίπτωση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed