Μέγας πανηγυρικός και Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Γεράσιμο, μετά από δύο χρόνια η εκκλησία γέμισε πιστούς για να προσκυνήσουν τη Χάρη Του

Μετά από το 2019 η εκκλησία του Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά γέμισε πιστούς. Ο Άγιος Γεράσιμος υποδέχθηκε ξανά τους προσκυνητές Του τόσο από την Κεφαλονιά, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ δεν έλειψαν και οι αλλοδαποί.
Στον Μέγα Εσπερινό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Αμορίου κ.κ. Νικηφόρος απεσταλμένος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Δίπλα του ήταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφίμ και ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος. Οι δύο χορωδίες, του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου και του Νικόλαου Βάλσαμου γέμισαν τον Ναό επτανησιακές εκκλησιαστικές μελωδίες. Πέρα από το πλήθος του κόσμου (χρειαζόταν περίπου δύο ώρες να περιμένεις για να προσκυνήσεις), πολλοί ήταν και οι Ιερείς που βρέθηκαν στα Ομαλά. Εκεί ήταν και ο Αντιδήμαρχος της περιοχής, Σπύρος Ματιάτος, αλλά και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος. Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία αρχίζουν αύριο στις 08:00, ενώ η Λιτανεία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11:00. Χρόνια Πολλά σε όλους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed