Μάκης Παπαναστασάτος: «Θεόφιλε σταμάτα να κρύβεσαι στα ψευδώνυμα των site σου, όσο και αν προωθείς τα απομεινάρια του Παρίση, δεν θα σε σώσουν από το τσουνάμι του Β γύρου»

Από ότι φαίνεται του κ. Ολιγάρχη δεν του φθάνουν οι τρείς ραδιοφωνικοί σταθμοί (in kefalonia, cosmos 965, το Νησί) που ελέγχει στην Κεφαλονιά για να φτιάχνουν μια μαγική εικόνα πως δήθεν η Δημοτική του Αρχή είναι “Άγια και Πεφωτισμένη” τώρα λόγω της αγωνίας του έχει ρίξει στη μάχη και τις ιστοσελίδες επιρροής του.
Μέχρι εδώ όλα καλά εάν είχε τουλάχιστον την “μαγκιά” να μην χρησιμοποιεί ψευδώνυμα για να περνάει την γραμμή του και τις προβοκάτσιες του. Αντί λοιπόν η ομάδα Μιχαλάτου να χρησιμοποιεί ανύπαρκτα ονόματα τύπου Κώστας Στελλάτος ή Κώστας Αντύπας τους προτείνουμε να έχουν την τόλμη, όπως κάνουμε εμείς, να υπογράφουν τα κείμενα τους. Δεν είναι ντροπή να έχει άποψη πχ ο Διονύσης Μινέτος ή ο κύριος Βουκεφάλας του Μιχαλάτου, κακό είναι να κρύβονται! Επειδή όμως αγχώνονται θα τους ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
Α) Όσο και να τους “ζορίζει”, όσο και να τους “τσούζει” η παράταξη που συνιδρύσαμε δεκάδες στελέχη με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον” όχι μόνο θα είναι παρούσα παντελώς αυτόνομη στον πρώτο γύρο των ερχόμενων δημοτικών εκλογών, αλλά θα τους πάει και στην… κόλαση στον δεύτερο γύρο με το πολιτικό τσουνάμι που θα δημιουργηθεί για εκδίωξη του Ολιγάρχη κ. Θεόφιλου από την πολιτική εξουσία του Νησιού μας.
Β) Η προσπάθεια των τοπικών μέσων ενημέρωσης ιδιοκτησίας ή επιρροής του ολιγάρχη Μιχαλάτου να θέσουν υποστυλώματα στα απομεινάρια του Παρίση προκαλεί γέλιο στην τοπική κοινωνία, καθώς αυτή έχει αντιληφθεί ότι η μεγάλη μάχη θα δοθεί μεταξύ του ιδιότυπου συμπλέγματος Μιχαλάτου και της δικής μας ανερχόμενης παράταξης “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον” και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι απλά κομπάρσοι.
Αλλώστε όσον αφορά τα απομεινάρια Παρίση ποιος μπορεί να τους πάρει σοβαρά όταν ως “εγκέφαλος” της “παράταξης – σφραγίδας” πλέον εμφανίζεται κάποιος που θεωρεί πολιτική πράξη ότι εκπλήρωσε το παιδικό του όνειρο και έφερε τον Γιοκαρίνη στην Κεφαλονιά! Εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν χωράνε ούτε παλιπαιδισμοί ούτε μωροφιλοδοξίες ούτε γεροντικά πείσματα. Το 2023 δεν θα είναι 2019 και αυτή την φορά δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιους να χαρίσουν ξανά τον Δήμο στον ολιγάρχη κ. Θεόφιλο με τις αστείες τακτικές τους.
Υ.Γ. Θεόφιλε όσο και να μας ξορκίζεις το 2023 θα είμαστε εκεί! Καλή αντάμωση.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed