Σώοι περισυνελέγησαν οι δύο αλλοδαποί επιβάτες (ένας τραυματίας) μετά την ανατροπή και βύθιση του σκάφους τους στην περιοχή Λογγός στην Παλλική

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, για ανατροπή εκμισθούμενης μη μηχανοκίνητης ιστιοπλοϊκής λέμβου με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, ηλικίας 86 και 58 ετών, στη θαλάσσια περιοχή ”ΛΟΓΓΟΣ”, με αποτέλεσμα την πτώση των επιβαινόντων στη θάλασσα.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δέκα (10) Ι/Δ σκάφη, σε ένα εκ των οποίων επέβαινε στέλεχος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιώτης εθελοντής από ξηράς. Ο 58χρονος εντοπίστηκε και περισυνελέγη από Ι/Δ σκάφος, καλά στην υγεία του, ενώ για τον 86χρονο διενεργήθηκαν έρευνες προς τον εντοπισμό του, όπου εντοπίστηκε και περισυνελέγη από έτερο Ι/Δ σκάφος και μεταφέρθηκε με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο λιμένα Αργοστολίου. Στη συνέχεια ο 86χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed