Γιάννης Λυκούδης: «Η ανικανότητα της Δημοτικής αρχής του Θεόφιλου Μιχαλάτου βλάπτει σοβαρά τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς, αμέλεια ή εσκεμμένη ενέργεια;»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε ουσιαστικά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, η οποία είχε ανακαλέσει την σιωπηρή αποδοχή του αιτήματος της εταιρίας «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ» για την χορήγηση άδειας ίδρυσης υπεραγοράς λιανικού εμπορίου στην περιοχή της Κρανιάς.
Η σιωπηρή αποδοχή έλαβε χώρα διότι η δημοτική αρχή Μιχαλάτου δεν έφερε την αίτηση προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο εντός της προθεσμίας που ορίζει ο Νόμος. Δικαιολογία της δημοτικής αρχής ήταν ότι έκανε λάθος στην προθεσμία… Δυστυχώς όμως όταν ασκείς διοίκηση δεν απαλλάσσεσαι λόγω ανεπάρκειας και αυτό το κατέστησε σαφές η απόφαση της Αποκεντρωμένης. Για άλλη μια φορά λοιπόν οι συνδημότες μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι καταστηματάρχες του Αργοστολίου, και όχι μόνο, καλούνται να πληρώσουν το «μάρμαρο» της ανικανότητας της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου. Θα αναλάβει άραγε κάποιος την πολιτική ευθύνη; Θα ζητήσει συγνώμη για την παράλειψη; Εκτός αν δεν πρόκειται για αμέλεια, αλλά για εσκεμμένη ενέργεια, όπως λέγεται από κάποιους, γεγονός που δε θέλω να πιστέψω. Σε κάθε περίπτωση υπομονή, ένας χρόνος έμεινε. Τον Οκτώβριο 2023 θα σταλεί αρμοδίως ο λογαριασμός στον κο Μιχαλάτο…

Γιάννης Λυκούδης
Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed