Ευχαριστήριο καλοκαιρινής συναυλίας του Αθλητικού Σωματείου Εύγερος

Την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022, το Αθλητικό Σωματείο ΕΥΓΕΡΟΣ διοργάνωσε την καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία στο Δημοτικό γήπεδο «Αγίου Δημητρίου Ευαγγελιστρίας Φαρακλάτων» με συνδιοργανωτή την ΠΕΔΙΝ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων) και την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς με την στήριξη του Δήμου Αργοστολίου και της Τοπικής Κοινότητας Φαρακλάτων.
Την συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος ΠΕΔΙΝ κ. Αλέξανδρος Παρίσης, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Ρόδη Κράτσα, ο εντεταλμένος σύμβουλος Περιφέρειας κ. Σπανός Δημήτρης, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Φαρακλάτων κ. Μαρινάκης Ευάγγελος, οι ειδικοί σύμβουλοι Περιφέρειας κα Ιωάννα Μακέτου και κα Σοφία Γαρμπή, ο Α/πρόεδρος Γηροκομείου κ. Αριστοτέλης Μπατιστάτος, ο καταξιωμένος μαέστρος κ. Παναγής Μπαρμπάτης, αθλητές, μέλη του αθλητικού σωματείου Εύγερος και πλήθος κόσμου φίλων της μουσικής. Οι θρύλοι του ελληνικού ροκ, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας απέδειξαν την διαχρονικότητά τους αφού κατάφεραν να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους σε μια απολύτως κεφάτη καλοκαιρινή συναυλία που όλοι χόρευαν και τραγουδούσαν. Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν το νεανικό συγκρότημα «Garlic bongs», Νίκος Παπαγεωργίου, Βασίλης Νάτσης, Θεόδωρος Γουλιμής και Κωνσταντίνος Γουλιμής,αγαπημένα παιδιά από Φαρακλάτα και Αργοστόλι στην εισαγωγή της συναυλίας που συγκίνησαν το κοινό με το ταλέντο τους και την αισιοδοξία από τη νιότη τους.
Αξίζουν συγχαρητήρια οι εθελοντές μικροί και μεγάλοι που υποδέχονταν και καθοδηγούσαν το κοινό από την αρχή του χωριού έως τα πάρκινγκ και την ταξιθέτηση, αποδεικνύοντας ότι η ομαδική προσπάθεια και η εθελοντική προσφορά είναι το μυστικό της επιτυχίας για κάθε καλό σκοπό. Ευχαριστούμε θερμά:
Την ΠΕΔΙΝ και τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Παρίση
Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό, τον κ. Σπανό Δημήτρη και την κα Βάνια Σαμόλη.
Τους Επιτρόπους του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ευαγγελιστρίας Φαρακλάτων.
Τον Δήμο Αργοστολίου και τον Α/Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσιλιμιδό για την παραχώρηση του γηπέδου και την ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ.
Την Τοπική Κοινότητα Φαρακλάτων και τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.
Το νεανικό συγκρότημα «Garlic bongs» και τους γονείς τους.
Τον πολιτιστικό σύλλογο «Παναίτ Ιστράτι Κυκλώπεια Τείχη»
Τον πολιτιστικό σύλλογο «Ο Βάλσαμος».
Τα ΜΜΕ και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Παλμός» και «ionian galaxy» για την διαφήμιση.
Την κα Μαραβέγια Φωτεινή για την φωτογραφική κάλυψη.
Τους οικονομικούς υποστηρικτές της ομάδας μας.
Το κοινό, μικρούς και μεγάλους που τίμησαν το χωριό μας και την ομάδα μας ΕΥΓΕΡΟΣ.
Το Αθλητικό Σωματείο ΕΥΓΕΡΟΣ με 42 χρόνια ενεργό αθλητική παρουσία και προσφορά στους νέους του νησιού είναι έτοιμο για την νέα αθλητική χρονιά με τμήματα Ποδοσφαίρου(αντρική ομάδα, εφηβική, παιδική) και τμήματα Βόλευ κοριτσιών. Πληροφορίες για εγγραφές ποδοσφαίρου, 6984866032 και Βόλευ 6934135700. Το ΔΣ του Αθλητικού Σωματείου ΕΥΓΕΡΟΣ σας εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και σας ευχαριστούμε για την στήριξη.

Ο Α/Πρόεδρος ΕΥΓΕΡΟΥ
Άγγελος Κωνσταντάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed