Με… ούριο άνεμο σαλπάρισε το βιβλίο του Γιάννη Βαρούχα

Ο δυνατός και επίμονος μαΐστρος που πολιορκούσε το ανοικτό αμφιθέατρο «Γερ. Σκλάβος», το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, δεν εμπόδισε τους συμπολίτες μας να γεμίσουν ερμητικά τις κερκίδες στο μπαστούνι και να περάσουν ένα όμορφο βράδυ!
Η παρουσίαση του βιβλίου μας «Άγγελοι επί γης», του Γιάννη Βαρούχα και του εκδοτικού οίκου Περισπωμένη, προκάλεσε μία πολύ θετική ατμόσφαιρα σε μία εκδήλωση που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Είναι αντικειμενική διαπίστωση το καλό κλίμα που επικράτησε καθώς και η μαζική προσέλευση του κόσμου που τίμησε και επιβράβευσε με την παρουσία του αυτήν την προσπάθεια.
Οι συντελεστές
Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια και χαρά που την παρουσίασή μας πλούτισαν με την ενεργή συμμετοχή τους αξιόλογοι συμπολίτες μας! Ευχαριστούμε θερμά την Ειρήνη Τζαννάτου που μέσα από τη δική της φιλολογική ματιά έβαλε την εκδήλωση στο σωστό πλαίσιο με μία ισορροπημένη και κατατοπιστική εισήγηση.
Ευχαριστούμε την υπέροχη Μαρίνα Στελλάτου που με το χάρισμά της έφερε την εκδήλωση στα μέρη της τέχνης, της δημιουργίας και της μαγείας!
Ευχαριστούμε πολύ το Νικόλα Φαραντούρη που εντυπωσίασε με την ομιλία του πιάνοντας το θέμα από την ουσία του και φέρνοντάς το στο επίκεντρο του κοινού ενδιαφέροντος.
Ευχαριστούμε την εξαιρετική Μαρία Καμπίτση για τον άψογο συντονισμό, τις συγκροτημένες παρεμβάσεις της και τη διασφάλιση της ροής του προγράμματος.
Η μουσική μας ομάδα κέρδισε το πιο ζεστό και ενθουσιώδες χειροκρότημα καθώς την απάρτιζαν τα παιδιά του εργαστηρίου της Μαρίνας Στελλάτου, «Αποτυπώματα», που είχαν συμμετάσχει και στην εικονογράφηση του βιβλίου! Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς την Εμμέλεια Σιμάτου, τη Μαρία Σιμωτά, την Αθηνά Σιμάτου και τον Ανδρέα Μαραβέγια!
Όλοι οι «μικροί ζωγράφοι» που έκαναν την εικονογράφηση του βιβλίου είναι οι:
Γεράσιμος Εμμανουηλ Κοτσίφης (Δ´ Δημοτικού)
Λουκάς Μπονίτσι, Μαργαρίτα Ραφτοπούλου (Στ´ Δημοτικού)
Μυρτώ Χριστοδουλάκη (Α´ Γυμνασίου)
Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, Ναταλια Μπάμπλη (Γ´ Γυμνασίου)
Ανδρέας Ταβιανάτος, Ιάσονας Τζουγανάτος (Α´ Λυκείου)
Εμμέλεια Σιμάτου (Β´ Λυκείου)
Είναι όλοι τους υπέροχοι και τους ευχαριστούμε πολύ!!
Την παρουσίαση του βιβλίου μας κάλυψαν με το φακό και την πένα τους οι δημοσιογράφοι-φωτορεπόρτερ, Σπύρος Αλεβιζόπουλος και Σπύρος Παντελιός, τους οποίους και ευγνωμονούμε για την καταλυτική παρουσία τους. Δοθείσης της ευκαιρίας, υποκλινόμαστε στη διαχρονική προσφορά τους στην ενημέρωση και τη δημόσια σφαίρα συζήτησης η οποία είναι ανυπολόγιστης αξίας!
Ξεχωριστές ευχαριστίες όμως οφείλουμε και στους ταλαντούχους και εξαιρετικά προικισμένους φωτογράφους Παναγή Καβαλλιεράτο και Γεράσιμο Αποστολάτο οι οποίοι μεγαλούργησαν με τους φακούς τους και μας χάρισαν σπουδαίες φωτογραφίες!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed