Φόρουμ υγείας στο Ληξούρι, Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου αι.

Η εταιρία DGpr διοργανώνει το 8ο FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα : «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα» το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 στο Ληξούρι , στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου ώρα 20:30 μμ.
Ομιλητής : Ο Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης , Παθολόγος – Διαβητολόγος και Συντονιστής – Διευθυντής του Καρδιομεταβολικού Κέντρου του Metropolitan Hospital , Πρόεδρος ΕΚΟΜΕΝ.
Προεδρείο: Η κα Σοφία Ζαφειράτου , Παθολόγος ,Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς.
Σχολιασμοί – παρεμβάσεις: Ο κ. Γάλεμπ Ντιουάνι Αντιδήμαρχος Δήμου Ληξουρίου Πρόνοιας , Υγείας & Αθλητισμού , Ιατρός και ο κ. Αναστάσιος Λασκαράτος Εκπρόσωπος Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Κεφαλονιάς.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν: ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης , η κ. Ζωή Μοσχονά Διοικήτρια του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Ληξουρίου και ο κ. Δημήτρης Συκιώτης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διαβήτη.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος , παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Το αύριο της Υγείας» και διευθύντρια της ιστοσελίδας toavriotisygeias.gr κ. Δήμητρα Γιώτη.
Η εκδήλωση αγωγής υγείας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ληξουρίου.
Με την υποστήριξη των εταιριών : ANGELINI PHARMA , ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ , LIBYTEC.
Πληροφορίες για το FORUM : κ. Δήμητρα Γιώτη info@dgpr.gr , 6972222915.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed