Το Ionian Hall of Science συνεχίζει την δράση του

Μετά την επιτυχημένη εναρκτήρια εκδήλωση του Ionian Hall of Science, το Εργαστήριο Μελέτης Απόδημου Επτανησιακού Ελληνισμού, του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, συνεχίζει τη δράση του με την δημιουργία ενός καναλιού στο YouTube.

Στα βίντεο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και οι μαγνητοσκοπημένοι χαιρετισμοί που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της 12ης Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων του Ιδρύματος Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή στα Κουρκουμελάτα, όπως και οι παρεμβάσεις των ομιλητών, των κ.κ. Κουλουμπαρίτση, Φωκά, Παξινού, Μεταξά, Βλάσση, Γερμενή.

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Επτανησίων Επιστημόνων είναι μια ερευνητική δράση από το  Εργαστήριο Μελέτης Αποδήμου Επτανησιακού Ελληνισμού του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, η οποία φιλοδοξεί να ενώσει τους απανταχού επτανήσιους επιστήμονες και να συμβάλλει στη δημιουργία ερευνητικών συνεργιών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών.

Με την ευκαιρία της δημιουργίας του καναλιού, το Εργαστήριο θα ήθελε να απευθύνει τις ευχαριστίες του σε όλους εκείνους, φορείς και ιδιώτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης:

  • Την Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας για την Αιγίδα της,
  • Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την υποστήριξη,
  • Τον Δήμο Αργοστολίου για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης,
  • Το Ίδρυμα Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή για την διάθεση του Πνευματικού Κέντρου Κουρκουμελάτων,
  • Την ΕΡΤ για τη χορηγία επικοινωνίας,
  • Την δημοσιογράφο Ντένια Σαρακίνη για την παρουσίαση της εκδήλωσης
  • Τον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο και το Lassi Hotel για την ευγενική χορηγία διαμονής 

Το YouTube κανάλι του Ionian Hall of Science βρίσκεται στην διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UC16mayxVGyCUfVzDh87SXlw

Επόμενες δράσεις του Ionian Hall of Science

Το Ionian Hall of Science είναι μια εθελοντική ερευνητική δράση συνδημιουργίας. Στην διεύθυνση https://science.ihellenism.org/become-a-volunteer/, μπορείτε να γίνετε Επιστημονικός/ή εθελοντής/τρια για τη συγκέντρωση και ανάλυση των δεδομένων σχετικά με τους Επτανήσιους επιστήμονες και τη συμμετοχή σε ομάδες εργασίες για την ανάπτυξη του Δικτύου.

Για να ενημερώνεστε κάθε μήνα για τις δράσεις μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter του Ionian Hall of Science εδώ:

https://science.ihellenism.org/ionian-hall-of-science-newsletter/

Ανακοινώνουμε τέλος, ότι η πρώτη έκδοση της βάσης δεδομένων του Ionian Hall of Science θα αναρτηθεί στο https://science.ihellenism.org τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και θα περιλαμβάνει τους επιστήμονες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν.

Το Ionian Hall of Science στα Social Media:

Linkedin: https://www.linkedin.com/groups/9180647/

Facebook: https://www.facebook.com/ionianhallofscience

ΥouTube: https://www.youtube.com/channel/UC16mayxVGyCUfVzDh87SXlw

Εγγραφή στο μηνιαίο ενημερωτικό Newsletter:

https://science.ihellenism.org/ionian-hall-of-science-newsletter/

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed