Σκληρή επίθεση του Παναγή Βλάχου στον Νικόλα Φαραντούρη αναφορικά με τα λεγόμενα του υποψηφίου Βουλευτή σχετικά με το ΤΕΙ που έκλεισε στο Ληξούρι

Σχετικά με τις πρόσφατες προτάσεις του κατά τα άλλα αγαπητού υποψήφιου Βουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Φαραντούρη έχω να δηλώσω τα εξής:
Φίλτατε κύριε Φαραντούρη διαβάζοντας την πρότασή σας για το τμήμα του ΤΕΙ στο Ληξούρι που έκλεισε έμεινα έκπληκτος και θεωρώ ότι υπάρχουν δύο εκδοχές που σας οδήγησαν να διατυπώσετε αυτή την πρόταση. Ή το 15 δεν ανήκατε στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ασχολιόσασταν με τα προβλήματα της Κεφαλονιάς ή έχετε κολλήσει και εσείς την αναξιοπιστία και την αναλγησία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Παίρνω ως υπόθεση εργασίας την πρώτη εκδοχή. Για να σας ενημερώσω ότι το Τμήμα Μουσικών Οργάνων στο Ληξούρι έκλεισε επί ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή-στήριξη και την σύμφωνη γνώμη της τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. του τότε Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. του σημερινού γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Ληξουρίου ΣΥΡΙΖΑ και του σημερινού γραμματέα της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ. Σημειωτέον ότι και η βουλευτής και οι δύο τελευταίοι που προανέφερα κατάγονται από το Ληξούρι.
Ένας από τους λίγους που αντέδρασαν διαχρονικά είμαι και εγώ και δυστυχώς αντί δύο κύριοι γραμματείς τοπικής Ληξουρίου ΣΥΡΙΖΑ γραμματέας νομαρχιακής Κεφαλονιάς ΣΥΡΙΖΑ να με στηρίξουν. με λοιδορούσαν άγρια . Ακόμη βέβαια τους περιμένω σε δημόσιο διάλογο για το θέμα των ΤΕΙ με συμμετέχοντες εκπρόσωπους όλων των κομμάτων των φοιτητών και των καθηγητών τού ΤΕΙ. Κύριε Φαραντούρη η ζημιά που προήλθε στην Παλική με το κλείσιμο των ΤΕΙ θεωρώ ότι ήταν πολύπλευρα τεράστια και ανεπανόρθωτη για τον τόπο. Για αυτό λοιπόν κύριε Φαραντούρη καλό θα είναι να μη μιλάτε στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί. Είναι τουλάχιστον πολιτικά απρεπές να συνεχίζετε να εμπαίζετε το λαό της Παλικής και να υποτιμάτε τη νοημοσύνη του λέγοντας ότι προτείνεται να γυρίσουν πίσω τα ΤΕΙ που έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή όλων των τοπικών στελεχών. Θα περίμενα από εσάς σαν νέο άνθρωπο και νεοεισερχόμενο στην πολιτική ζωή του τόπου να ξεφύγετε από τα στερεότυπα της υποκρισίας, της ψευτιάς και της πολιτικής αναλγησίας των υπολοίπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τόσο τοπικά όσο και κεντρικά.
Γιατί ξέρετε κύριε Φαραντούρη μπορεί να ξεγελάς λίγους για πολύ διάστημα, μπορεί να ξεγελάς πολλούς για λίγο διάστημα, αλλά δεν μπορεί να ξεγελάς όλους για πάντα. Και η πλειοψηφία του λαού της Παλικής δεν ξεχνά ποιος έκλεισε τα ΤΕΙ και ερήμωσε το Ληξούρι και η Παλική. Για αυτό αγαπητέ κύριε Φαραντούρη επειδή μου είστε πολύ συμπαθής θα τολμήσω εγώ ο αδαής να σας δώσω μία συμβουλή. Αν θέλετε να κερδίσετε ψήφους από την Παλική καλό θα είναι να βρείτε ένα άλλο αφήγημα που τουλάχιστον να μην εμπαίζει τόσο εξόφθαλμα τον λαό της Παλικής

Βλάχος Παναγής
Μέλος νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Πρώην γραμματέας τοπικής οργάνωσης Ληξουρίου
Πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed