Άσχημο τέλος και πνιγμός για τον Ρουμάνο τουρίστα που μαζί με οκτώ συμπατριώτες του έκαναν σερφ στην περιοχή της Πεσσάδας, εντοπίστηκαν σώοι οι υπόλοιποι

Ένας νέος άνθρωπος, Ρουμάνος τουρίστας, έχασε τη ζωή του πριν από λίγο, όταν περισυνελέγη, μετά από επιχείρηση του Λιμενικού στη Νότια Κεφαλονιά, ανάμεσα στις παραλίες Λουρδά και Τραπεζάκι.
Ο άτυχος 32χρονος είχε ξεκινήσει να κάνει σερφ με την παρέα του από την Πεσσάδα, ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, πάνω από έξι μποφόρ, τους παρέσυραν στα ανοικτά. Άμεσα σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα, που με δικό του σκάφος και με τη βοήθεια και άλλων, κατάφερε να βρει σώους τους οκτώ από τους εννέα. Δυστυχώς, ο ένας από αυτούς δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή τόσο από τους ναυαγοσώστες του Λουρδά, όσο και από τους άνδρες του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πνιγμό. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμπατριωτών του που έκαναν μαζί σερφ είχε φάει αρκετά πριν πάρει τη σανίδα του και βγει στη θάλασσα. Η σωρός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ήδη έχει ξεκινήσει προανάκριση το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed