Συλλυπητήρια μηνύματα για τη απώλεια του Παναγή Πουσναρά

Μερικές φορές είναι φτωχές οι λέξεις για να περιγράψουν την θλίψη και την απώλεια. Μας είναι πραγματικά δύσκολο σήμερα να βρούμε τα κατάλληλα λόγια για να αποχαιρετήσουμε τον σύντροφό μας Παναγή Πουσναρά.
Ξαφνικό το φευγιό του… Απρόσμενη η απώλεια. Ο σύντροφος Παναγής αγωνιστής σεμνός και ανιδιοτελής έμεινε αφοσιωμένος στις ιδέες της Αριστεράς έως το τέλος της ζωής του και στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ στις δύσκολες στιγμές του. Μεγάλη ήταν η προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου υπηρέτησε, ως Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2002-2010 και ως Αντιδήμαρχος Λειβαθούς 2006-2010. Τον τιμούμε για το ήθος του, την αγωνιστικότητά του και την μεγάλη κοινωνική του προσφορά. Καλό ταξίδι αγαπημένε σύντροφε! Συνεχίζουμε τον αγώνα που μαζί σου δίναμε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Θα είσαι πάντα μαζί μας στις επόμενες νίκες του κόμματός μας και του λαού μας για καλλίτερες μέρες.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ

Η θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου φίλου και συντρόφου ΠΑΝΑΓΗ ΠΟΥΣΝΑΡΑ δεν περιγράφεται με λόγια. Ο σύντροφος Παναγής υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς. Αγωνιστής σεμνός και ανιδιοτελής, έμεινε αφοσιωμένος στις ιδέες της Αριστεράς έως το τέλος της ζωής του.
Στάθηκε στυλοβάτης του Αριστερού και Προοδευτικού κινήματος από τις πολύ δύσκολες εποχές της Ελληνικής Ιστορίας μέχρι και σήμερα που με οδύνη τον αποχαιρετούμε. Με την παρουσία του και δράση του, ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ως αυτοδιοικητικός , άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην κοινωνία της Λειβαθούς αλλά και της Κεφαλονιάς. Υπήρξε Γραμματέας της Οργάνωσης Μελών Λειβαθούς και Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς-Ιθακης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ υπηρέτησε με μεγάλη προσφορά την τοπική αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Λειβαθούς και ως Δημοτικός Σύμβουλος (2002-2010). Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε και σύντροφε Παναγή. Σε τιμούμε για το ήθος σου, την αγωνιστικότητά σου και την μεγάλη κοινωνική σου προσφορά.Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια κοινωνία με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου σε έκτακτη ( δια Περιφοράς ) Συνεδρίαση σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 με αφορμή την απώλεια του Παναγή Πουσναρά ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισαν την έκδοση του παρακάτω Ψηφίσματος.
ΨΗΦΙΣΜΑ
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του Παναγή Πουσναρά. Ο Παναγής Πουσναράς υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του τόπου μας καθώς είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Λειβαθούς υπηρετώντας τον και σαν Αντιδήμαρχος. Ανέπτυξε έντονη Κοινωνική και Πολιτική Δράση ταυτόχρονα με μια επιτυχημένη Επαγγελματική Σταδιοδρομία. Υπήρξε υπόδειγμα Οικογενειάρχη και Αληθινό Στήριγμα για τους φίλους τους. Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed