Όταν το πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτο γίνεται αυτονόητο

Για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο στην ιστορία της Ιθάκης όπου υπάρχει δίκτυο Ύδρευσης, Βαθύ-Περαχώρι, Σταυρός, Πλατρειθιάς, Φρίκες και Κιόνι υπήρχε συνεχόμενη υδροδότηση 24 ώρες όλο το 24ωρο παρά τον παρατεταμένο καύσωνα και τον τεράστιο όγκο επισκεπτών στο νησί μας.
Με την ευκαιρία αυτής της ανάρτησης θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη, τον βουλευτή του Νόμου μας, Παναγή Καππάτο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη για την διεκπεραίωση όλων των αιτημάτων της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Ιθάκης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο των έργων, στον αρχηγό και ακούραστο Διονύση Στανίτσα που δεν είπε όχι σε κανένα αίτημα της Υπηρεσίας Ύδρευσης, καθώς και σε όλη την Δημοτική Αρχή, Πρόεδρο Δ.Σ., Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που με την προσπάθεια όλων ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ιδιώτες υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργων που οπότε χρειάστηκε δώσανε την βοήθεια τους πολλές φορές δωρεάν, καθώς επίσης και τους Προέδρους των Κοινοτήτων που ήταν συνεχώς δίπλα μου. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ ανήκει στους επτά (07) ακούραστους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ύδρευσης που δεν είχαν ωράριο, δεν παραπονέθηκαν ποτέ και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη της 24ωρης συνεχόμενης υδροδότησης.
Εκτός από την 24ωρη υδροδότηση το 2022 πραγματοποιήθηκαν δύο (02) μεγάλα έργα: Η αντικατάσταση των αγωγών στις σκάλες Βεντούρα και στην μητρόπολη (95.000€) και η αντικατάσταση του αγωγού μεταφοράς Πόλη-Σταυρός (110.000€), καθώς κ πολλά άλλα μικρότερα έργα. Επόμενα άμεσα εργα της Υπηρεσίας Ύδρευσης που ξεκινάνε πριν ολοκληρωθεί το 2022 ειναι η αναβάθμιση της μονάδας Κιονίου από 110 στα 180 κυβικά την ημέρα (100.000€) και η υδροδότηση της περιοχής Μπρουζι 2.7 χλμ.(200.000€). Ένα μεγάλο συγνώμη από τους κατοίκους της Κολιέρης που για ένα μήνα ταλαιπωρήθηκαν μην έχοντας νερό 2-3 ώρες την ημέρα λόγω της κατάργησης της παλαιάς δεξαμενής και τους ενημερώνουμε ότι μέχρι το τέλος του 2022 θα έχει τοποθετηθεί νέα δεξαμενη σε άλλο χώρο. Συνεχίζουμε ώστε οι πολίτες και οι επισκέπτες της Ιθάκης να έχουν τις υπηρεσίες που τους αξίζουν. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στηρίζει σε κάθε μου κίνηση και είναι η πηγή της ενέργειας μου.

Ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης
ΤΡΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed