Βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου

Σε μια ξεχωριστή βραδιά με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, λόγω της πραγματοποίησης της για πρώτη φορά στο χώρο του ανακατασκευασμένου σχολείου, μετά από 8 χρόνια παραμονής στα προκάτ (παραθαλάσσιο), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/9/22, για 18η συνεχόμενη χρόνια, η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στα ΑΕΙ αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η βράβευση των 3 πρώτων μαθητών και των 3 πρώτων μαθητριών του Σχολείου, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2022,από τον κ. κ.Αλεξανδράτο Γιώργο, που διένειμε και φέτος τα χρηματικά έπαθλα ,στη μνήμη του πατέρα του εκπροσωπώντας την οικογένεια. Παράλληλα σε όλους-ες τους/τις επιτυχόντες-ούσες των Πανελλαδικών για τη σχολική χρονιά 21-22 διενεμήθη αποθηκευτικό στικάκι, προσφορά των Welcome stores του κ. Μιχαλάτου Θεόφιλου (όπως και κάθε χρόνο εξάλλου). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο κ. Δήμαρχος Ληξουρίου Κατσιβέλης Γεώργιος,ο νέος προϊστάμενος της ΔΔΕ Κεφ/νιας-Ιθάκης κ. Μελισσάς Μιλτιάδης,η Πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Γηροκομείου Ληξουρίου και πρώην Δ/ντρια του ΓΕΛ Ληξουρίου κ. Τσαγγαράτου Χριστίνα. Ο Δ/ντης του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου κ. Κατσιβέλης Σπύρος εκπροσωπώντας το Σύλλογο Διδασκόντων αναφέρθηκε διεξοδικά για το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον του Σχολείου, ενώ εξήρε τους αποφοίτους που στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις διέπρεψαν, κάνοντας περήφανους τους γονείς τους ,τους εκπαιδευτικούς τους και όλη την τοπική κοινωνία.
Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε Βίντεο της 8/χρονης διαδρομής του σχολείου μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς του 2014 μέχρι και την επανεγκατάσταση του στον φυσικό του χώρο, καθώς και ένα βίντεο της 12/χρονης σχολικής διαδρομής (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) των φετινών αποφοίτων. Τα βίντεο επιμελήθηκε όπως και κάθε χρόνο ο καθηγητής Πληροφορικής του σχολείου κ. Σμαραγδάκης Χρήστος. Στο σχολείο παρευρέθησαν γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την τελετή, εκδηλώνοντας ποικιλοτρόπως την αγάπη και την ευχαρίστηση τους, για τις μεγάλες επιτυχίες του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου. Κλείνοντας ευχόμαστε καλή πρόοδο και υγεία σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου και ελπίζουμε ότι ανάλογες ευχάριστες στιγμές θα ζήσουμε και του χρόνου.

Ο Δ/ντης του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου
Κατσιβέλης Σπύρος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed