3 βασικά αξεσουάρ στα οποία αξίζει να επενδύσετε

Φορέσατε το αγαπημένο σας φόρεμα, ψηλοτάκουνες γόβες και ένα ζεστό πανωφόρι, ωστόσο νιώθετε ότι κάτι λείπει από το look σας; Ένα outfit δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ! Τα αξεσουάρ συνιστούν την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά και θα αναδείξει κάθε ντύσιμό σας. Αν δεν ξέρετε ποια αξεσουάρ να  επιλέξετε, σε αυτό το blogpost θα βρείτε 3 βασικά είδη τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας για να ξεχωρίζετε πάντα με το στυλ σας!

# 1 Γυαλιά Ηλίου 

Όποια και αν είναι η εποχή τα γυαλιά ηλίου είναι must για να προστατεύσετε τα μάτια σας από το ήλιο, αλλά και για να ολοκληρώσετε το look σας. Ένα μοντέρνο ζευγάρι γυαλιά με μεταλλικό ή κοκάλινο σκελετό είναι κόσμημα για το πρόσωπό σας και τραβά αμέσως τα βλέμματα. Επιλέξτε προσεκτικά τα γυαλιά  που θα φορέσετε ώστε να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας και να αναδεικνύουν τα δυνατά του σημεία. Αν σας αρέσουν τα statement αξεσουάρ επιλέξτε γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς, oversized γυαλιά τύπου Jackie O ή shields (γυαλιά-μάσκες) τα οποία μπορούν να συμπληρώσουν μοναδικά τα athleisure looks σας δίνοντας ένα ενδιαφέρον στοιχείο στην εμφάνισή σας. 

# 2 Τσάντες 

Το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ δεν είναι άλλο από τις τσάντες. Κάθε γυναίκα έχει πάνω από μια στην ντουλάπα της όμως οι τσάντες δεν είναι ποτέ αρκετές καθώς είναι κομψές και πρακτικές. Σας επιτρέπουν να μεταφέρετε εύκολα ό,τι χρειάζεστε από το πρωί μέχρι το βράδυ και έχουν απίστευτο στυλ. Όποιο χρώμα, σχήμα, σχέδιο και αν προτιμάτε η ποικιλία σε τσάντες είναι πολύ μεγάλη, από τσάντες ώμου, τσάντες καρπού, σακίδια πλάτης, belt bags, βραδινά τσαντάκια, είτε τσάντες χιαστί, σίγουρα μπορείτε να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει για κάθε περίσταση!

# 3 Φουλάρια 

Ένα αξεσουάρ που πολλές γυναίκες παραλείπουν να φορέσουν είναι τα φουλάρια, ωστόσο δεν χρειάζεται παρά μια προσεκτική ματιά στα looks των fashion insiders για να αντιληφθεί κανείς πως μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο. Μπορείτε να τα φορέσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους διαμορφώνοντας αμέτρητα στυλ και να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων εκείνα που ταιριάζουν στην γκαρνταρόμπα σας. Αναζητήστε neck scarves τα οποία θα λειτουργήσουν ως κόσμημα και θα στολίσουν τον λαιμό σας, εντυπωσιακά φουλάρια που θα φορέσετε στα μαλλιά σας ως κορδέλα, φουλάρια με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε τις αγαπημένες σας τσάντες, αλλά και φουλάρια που μπορείτε να φορέσετε ως τοπ. Τα φουλάρια έχουν τόσες πολλές χρήσεις και μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε σας outfit!

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed