Άννα Ζαπάντη: «Θα ακολουθήσουμε τη δικαστικό οδό για δημοσιεύματα που προσβάλλουν και εκθέτουν τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Γηροκομείου»

Φωτιές άναψε στην πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας που τους κατηγορεί, κυρίως την Άννα Ζαπάντη, για σημάδια εγκατάλειψης και έλλειψη περιποίησης ηλικιωμένου, τρόφιμου του Γηροκομείου, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.
Η κα Ζαπάντη, μέσω δηλώσεών της, μας είπε για τα μικροπολιτικά παιχνίδια που παίζονται εις βάρος και εις βάρος των τροφίμων του Γηροκομείου και άφησε να εννοηθεί σαφώς ότι θα κινηθεί νομικά για να διασώσει την τιμή την δική της, των εργαζομένων στο Ίδρυμα και του Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου. Μας παραθέτει μάλιστα και το έγγραφο που έλαβε από τον διοικητή του Νοσοκομείου, σύμφωνα με το οποίο κανένας ηλικιωμένος από το Γηροκομείο δεν εμφανίστηκε εκεί με σημάδια εγκατάλειψης και έλλειψη περιποίησης. Αναλυτικά η δήλωση της κας Ζαπάντη είναι η εξής:
«Έχω μάθει ότι η σιωπή είναι χρυσός, όμως κάποιοι αυτό το εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Πολλές φορές δεν απαντώ σε πικρόχολα σχόλια, όμως έφτασε η στιγμή να το κάνω. Μετά από το τελευταίο ανυπόγραφο δημοσίευμα το οποίο όπως λέει αποκάλυψε ότι στείλαμε έναν παππού στο νοσοκομείο με σημάδια εγκατάλειψης, έλλειψη περιποίησης κλπ και ότι υπάρχει έγγραφο από το Νοσοκομείο, προτρέπω αυτό τον κύριο, αν και ξέρουμε ποιοι είναι, τον προκαλώ να μας στείλει αυτό το έγγραφο και να το δημοσιεύσει τώρα. Αυτό το δημοσίευμα είναι ντροπή. Ευχαριστώ τον Διοικητή του νοσοκομείου τον κ. Μαρτίνη και το προσωπικό που ασχολήθηκε από την στιγμή που είδα το δημοσίευμα και τον ενημέρωσα και μου έστειλε έγγραφο με πρωτόκολλο, που αναφέρει ότι ποτέ δεν πήγε άνθρωπος κακομεταχειρισμένος. Αυτό το δημοσίευμα προσβάλλει και εκθέτει όλη τη Διοίκηση, την Διεύθυνση, τους προϊσταμένους, τους εργαζόμενους, τον Δήμαρχο, την οικογένεια του ηλικιωμένου, γιατί όταν αναφέρουν ένα χωριό, σε ένα χωριό έναν ξέρουν ότι είναι στο Γηροκομείο. Έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι συγγενείς εναντίον του δημοσιεύματος και μου λένε είμαστε δίπλα σας, προχωρήστε. Αυτό το δημοσίευμα έχει την κατακραυγή όλων. Θα ακολουθήσουμε την Δικαστική οδό, διότι αυτά τα σχόλια θέλουν να βλάψουν εμένα, όμως δεν βλάπτουν εμένα, βλάπτουν όλο το Ίδρυμα. Είναι μικροπολιτικά παιχνίδια δυστυχώς, ωστόσο τους ενημερώνω ότι οι παππούδες δεν έχουνε δυστυχώς ψήφους.
Άννα Ζαπάντη
Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed