Ο «δεν γίναμε και Ζάκυνθο» Βουλευτής μας, Παναγής Καππάτος, φέρνει και δεύτερο αστυνομικό για την προσωπική του ασφάλεια, από ποιον κινδυνεύει άραγε;

Δεν έχει στεγνώσει ακόμη το μελάνι από το χθεσινό ρεπορτάζ του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραβατικότητα στην πόλη μας, δεν έχουν γίνει ακόμη καλά οι πληγές των τραυματισμένων ανήλικων μαθητών.
Δεν έχει σταματήσει ακόμη η ηχώ από τις φωνές-κραυγές του αστυνομικού διευθυντή και του προέδρου της Ένωσης αστυνομικών για υπολειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς και ο Βουλευτής μας, Παναγής Καππάτος, φέρνει και δεύτερο αστυνομικό στην Κεφαλονιά για να ενισχύσει την ασφάλειά του. Δεν του έφτανε ο ένας που έχει μόνιμα στο νησί, είπε να φέρει και άλλον (από αυτούς που χρησιμοποιεί στην Αθήνα) για να του πάρασχει τις υπηρεσίες του. Ο άνθρωπος που είπε δημόσια στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι η Κεφαλονιά είναι ένα από τα ασφαλέστερα νησιά στην Ελλάδα, ο άνθρωπος που ξεστόμισε το ακραίο «δεν γίναμε και Ζάκυνθο», ο άνθρωπος που περιφέρεται μήνες στο αρμόδιο Υπουργείο μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει μια ωραία φωτογραφία με τον Υπουργό, οφείλει να μιλήσει στον κόσμο και να τον ενημερώσει από ποιους και γιατί κινδυνεύει. Από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, από τον Μαύρο Σεπτέμβρη, από την KGB ή από τη CIA; Διότι όταν φέρνεις και δεύτερο αστυνομικό μαζί σου για να σε προστατεύσει, σε ένα νησί όπου όλοι ανεξαιρέτως οι προηγούμενοι Βουλευτές έκαναν την βόλτα τους στο Λιθόστρωτο και δεν έτρεχε… κάστανο, κάτι πραγματικά κακό συμβαίνει. Οφείλουμε να μάθουμε από ποιον κινδυνεύει ο Παναγής Καππάτος ή αν δεν κινδυνεύει τι δουλειά έχει στο νησί μας και ο δεύτερος αστυνομικός της ασφάλειάς του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed