«Κάρφωσε» την συμβολαιογράφο που έκανε την πράξη για την Συλλογή των γλυπτών Σκλάβου ο Δήμος Αργοστολίου, εκδικάστηκε εις βάρος του Αγωγή 6.000 ευρώ

Δεν είναι μόνο οι προμηθευτές της πρώην ΚΕΔΗΚΕ που… κυνηγούν μέσω δικαστηρίων τον Δήμο Αργοστολίου προκειμένου να πληρωθούν, τώρα έρχονται και οι συμβολαιογράφοι για να κυνηγήσουν δικαστικά τον Μητροπολιτικό Δήμο του νησιού μας.
Συγκεκριμένα, απλήρωτη άφησε την συμβολαιογράφο Αγλαΐα Λουκάτου ο Δήμος Αργοστολίου, η οποία είχε αναλάβει να συντάξει την πράξη περί της παραχώρησης των γλυπτών του Γεράσιμου Σκλάβου στον Δήμο μας, προκειμένου αυτά να εκτεθούν στο κτήριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδας. Δύο χρόνια προσπαθούσε η κα Λουκάτου να πάρει την συμφωνημένη αμοιβή της, ωστόσο κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, αλλά και η ανικανότητα των υπηρεσιών του Δήμου και του επικεφαλής αιρετού της Οικονομικής Επιτροπής (Δήμαρχος) δεν ξεπεράστηκαν ποτέ. Η υπόθεση έφτασε στο Ειρηνοδικείο Αργοστολίου, το οποίο εξέδωσε την απόφαση 165/22 σύμφωνα με την οποία υποχρεώνει τον Δήμο Αργοστολίου να καταβάλει στην κα Λουκάτου το ποσό των 6.000 ευρώ (αμοιβή συμβολαιογραφικής πράξης) συν τους τόκους που έχουν προκύψει. Μία ακόμη μεγάλη… επιτυχία του Δήμου, που φαίνεται να είναι ανίκανος να φέρει εις πέρας μερικά απλά θέματα, όπως η αμοιβή μιας συμβολαιογράφου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed