Γιατί παίζεται το Μαϊάμι…

Σινσινάτι Μπίνγκαλς – Μαϊάμι Ντόλφινς: Με μία πρόχειρη ματιά, το σετάρισμα αποδόσεων στο ζευγάρι της National Football League είναι φυσιολογικό. Οι Μπίνγκαλς πέρυσι έφτασαν στο Super Bowl και ήταν Πρωταθλητές της American, τη στιγμή που οι Ντόλφινς τερμάτισαν στο 9-8 δίχως, φυσικά, να μπουν στα playoffs. Η παράμετρος της έδρας ακολουθεί. Στα φετινά, μετά από 3 αγωνιστικές, το Μαϊάμι έχει 3/3 επί των Μπιλς, Ρέιβενς και Πάτριοτς. Απέναντι, δηλαδή, σε ομάδες ικανές να φτάσουν στην postseason. Ειδικά η πρόσφατη νίκη επί των Μπάφαλο Μπιλς εντός (21-19) είναι δήλωση πως οι Ντόλφινς μπορούν να πάνε μακριά την τρέχουσα σεζόν.

Γράφει για το Foxbet ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Την ίδια ώρα, το Σινσινάτι φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα σε… hangover μετά την περυσινή πορεία – έκπληξη προς τον τελικό. Απολογισμός 1-2, ωστόσο στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ήρθε το άνετο 27-12 επί των Τζετς στη Νέα Υόρκη. Αντιφατικές οι εικόνες που παρουσιάστηκαν και μένει να αναλυθεί γιατί το σετάρισμα αποδόσεων δείχνει απόλυτο φαβορί τους Μπίνγκαλς και μεγάλο αουτσάιντερ τούς Ντόλφινς, παρά το 3-0. Η εξήγηση αφορά τον τραυματισμό του Τούα Ταγκοβαϊλόα στον αγώνα με τους Μπιλς. Ο βασικός quarterback των φιλοξενούμενων χτύπησε στο κεφάλι και δίνεται αμφίβολος για την έξοδο στο Σινσινάτι.

Το Μαϊάμι επιμένει πως δεν έχει μπει ο παίκτης σε concussion protocol, που θα του απαγόρευε τη συμμετοχή. Γίνεται, μάλιστα, λόγος πως ο τραυματισμός αφορά τη μέση και τον αστράγαλο κυρίως. Σε κάθε περίπτωση, η αμφίβολη συμμετοχή του βασικού QB (72/101 complete passes, 925 yds, 8 TDs φέτος) διαμορφώνει κατάσταση υπέρ των Μπίνγκαλς. Οπότε πρέπει να αναλυθεί περαιτέρω το χειρότερο σενάριο, να μην παίξει ο Ταγκοβαϊλόα. Αντικαταστάτης του θα είναι, σε αυτή την περίπτωση, ο Τέντι Μπριτζγουότερ. Υπέγραψε φέτος συμβόλαιο 6,5 εκατ. δολαρίων, για τα… ρεπό του συμπαίκτη του. Οπότε ίσως κληθεί να πάρει την ευκαιρία και να δείξει ότι η… μπογιά του περνάει ακόμα.

Στα 29 είδε την καριέρα του να καταστρέφεται, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Pro Bowler το 2015, βασικός σε Μινεσότα, Νέα Ορλεάνη, Καρολάινα, προσπάθησε χωρίς επιτυχία να αναδομήσει την αθλητική πορεία του στο Ντένβερ. Κορυφαίος πριν τον τραυματισμό του, δεν έχει επανέλθει πλήρως, αλλά βρίσκεται στο 33-30 σαν βασικός QB στις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι: Μπορεί το Μαϊάμι να κερδίσει στο Σινσινάτι, ακόμα και με τον Μπριτζγουότερ βασικό; Λιγότερες οι πιθανότητες, αλλά το momentum με το 3-0 και η απόδοση δυναμώνουν την επιλογή.

Οι σημερινοί ασιατικοί τζίροι στοιχηματος είναι εδώ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed