Την Τετάρτη 05/10 θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση σε δημοσιογράφους και δημότες του προγράμματος του συνδυασμού «Δήμος Αργοστολίου, Παρόν και Μέλλον»

Έχει γίνει γνωστό στους δημότες του Δήμου Αργοστολίου εδώ και πάνω από έναν χρόνο ότι ο συνδυασμός “Δήμος Αργοστολίου, Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη θα διεκδικήσει τον Μητροπολιτικό Δήμο του νησιού μας.
Την ώρα που η δημοτική αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις και θόρυβο ανάμεσα στους δημότες, χωρίς να έχει κάνει σαφές το πρόγραμμά της για την νέα πενταετία στον Δήμο. Την ώρα που άλλοι υποψήφιοι ψάχνουν ψηφοφόρους και άλλοι ψάχνουν άτομα για να πλαισιώσουν τον συνδυασμό τους, φαίνεται πως ο Νίκος Ανουσάκης είναι έτοιμος με υποψηφίους και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, έναν χρόνο πριν από τις εκλογές, να θέσει τον εαυτό του και τον συνδυασμό του στην κρίση των πολιτών. Η συνέντευξη Τύπου θα παραχωρηθεί στους δημοσιογράφους, αλλά και σε οποιονδήποτε δημότη επιθυμεί να την παρακολουθήσει στο “Premier” στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι την Τετάρτη 5/10/2022 και ώρα 09:00 μ.μ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed