Τα λύματα βγήκαν πάλι… παγανιά στην παραλία Παλιοσταφίδα, άπραγη για δύο μέρες η ΔΕΥΑΚ, «λαμπόγυαλο» τα γραφεία της εταιρίας από καλλιτέχνη του Αργοστολίου

Σύμφωνα με μαρτυρίες λουόμενων η κατάσταση στην παραλία Παλιοσταφίδα από προχθές ήταν απαίσια, αφού τα λύματα έβγαιναν «ζωντανά» λίγα μέτρα από εκεί που ήταν οι λουόμενοι, με αποτέλεσμα η παραλία να έχει ουσιαστικά νεκρώσει.
Παρά τις διαμαρτυρίες των λουόμενων η ΔΕΥΑΚ για δύο ημέρες είχε υποβαθμίσει το συμβάν, με αποτέλεσμα τα λύματα να εξακολουθούν να βγαίνουν και μάλιστα μέρα με την ημέρα η κατάσταση να γίνεται χειρότερη. Όλα αυτά μέχρι σήμερα το πρωί, όπου στα γραφεία της επιχείρησης σήμανε συναγερμός, μιας και ως μαινόμενος ταύρος μπήκε μέσα γνωστός θεατρικός καλλιτέχνης του Αργοστολίου βάζοντάς τα επί δικαίων και αδίκων για τα όσα συνέβαιναν στην Παλιοσταφίδα. Μάλιστα, η οργή του ήταν τέτοια που ενημερώθηκε άμεσα ο πρόεδρος και έστειλε επί τόπου συνεργείο για να διορθώσει άμεσα την βλάβη. Από το πρωί σήμερα το συνεργείο δουλεύει ασταμάτητα ωστόσο το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Έπρεπε ένας από τους λεγόμενους επώνυμους του Αργοστολίου να κάνει αυτόν τον σαματά για να επιληφθεί της βλάβης η ΔΕΥΑΚ; Ας διορθωθεί γρήγορα η βλάβη και ας μας ενημερώσει επισήμως η ΔΕΥΑΚ τι πήγε στραβά και δεν έτρεξαν άμεσα τα συνεργεία για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed