Με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό συναντήθηκε προχθές στα κεντρικά γραφεία του ΤΕΕ στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ είναι συμφοιτητής και προσωπικός φίλος του Αντιπεριφερειάρχη, ενώ έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Κεφαλονιά, αφού ο πατέρας του εργάστηκε στο νησί σαν κατασκευαστής για αρκετά χρόνια και διέμενε στη Σκάλα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΤΕΕ για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα Ιόνια Νησιά όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τον Ειδικό Χωροταξικό Ιονίων Νήσων για τον τουρισμό και εντελώς ξαφνικά αιφνιδιάζοντας τους πάντες άλλαξε το όριο αρτιότητας για τα τουριστικά καταλύματα από 4 στρέμματα στα 10 στρέμματα, αφήνοντας εκτεθειμένους πολλούς επενδυτές. Αυτό το πολύ σοβαρό θέμα θα συζητηθεί στο ερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα γίνει το Σάββατο 01.10.2022 στην Ιθάκη όπου η Περιφερειακή Αρχή, θα ζητήσει Απόφαση που να βγάζει από το αδιέξοδο τους επενδυτές. Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την συνδρομή του ΤΕΕ στην στήριξη αυτής της Απόφασης, πράγμα για το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Στασινός ενώ συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη για την σημαντική αυτή κίνηση της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων που αποκαθιστά μια μεγάλη αδικία.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed