Έσπασαν τα λουκέτα του δημοτικού κτηρίου στις Λαϊκές Κατοικίες στην πλατεία Μπακογιάννη οι Ρομά και εισήλθαν μέσα, τον ύπνο του δικαίου ο Σπύρος Σαμούρης

Η επιχείρηση επανακατάληψης του δημοτικού κτηρίου στην πλατεία Μπακογιάννη στις Λαϊκές στο Αργοστόλι στέφθηκε πριν από λίγο από απόλυτη… επιτυχία, αφού ομάδα Ρομά έσπασε τις κλειδαριές και μπήκε μέσα για εγκατάσταση.
Ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου ή ο Δήμος Αργοστολίου και συγκεκριμένα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης πιάστηκε στον ύπνο; Το συγκεκριμένο κτήριο είχε σφραγιστεί μετά από οριστική δικαστική απόφαση για έξωση των προηγούμενων καταληψιών (Ρομά), αφού είχαν προηγηθεί τουλάχιστον δύο Δημοτικά Συμβούλια και αρκετές καταγγελίες από τους κατοίκους της περιοχής. Ο Δήμος είχε καταφέρει προς στιγμή να… εξοστρακίσει τους Ρομά, ωστόσο σήμερα το απόγευμα φαίνεται ότι όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή. Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι τόσο με τους καταληψίες, αλλά και με τον Σπύρο Σαμούρη, που πέρα από μερικές κλειδαριές είχε αφήσει σχεδόν στην μοίρα του το κτήριο. Μένει να δούμε την αντίδραση του Δήμου Αργοστολίου σε αυτή την πρωτοφανή ενέργεια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed