Εκπληκτική εμφάνιση και πανελλήνιο ρεκόρ από την Χρυσάνθη Μυρίλλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής που έγινε στην Ιταλία

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της αθλήτριας μας Μυρίλλου Χρυσάνθης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής στην Ιταλία, όπου συμμετείχαν 56 χώρες, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σ’ ένα άθλημα που πρόσφατα ξεκίνησε να καλλιεργεί ο Όμιλος μας και παρά το νεαρό της ηλικίας της (μικρή της κατηγορίας) και της απειρίας της προκρίθηκε στο τελικό για το αγώνισμα beach sprint, συμμετείχε στο beach flags και στο αγώνισμα της πισίνας 100μ Manikin Tow with fins ξεπέρασε τον εαυτό της και παρότι δε πήρε πρόκριση για το τελικό έκανε Πανελλήνιο Ρεκόρ. Ένα εντυπωσιακό άθλημα, στο ξεκίνημα του για τα ελληνικά δεδομένα, που όμως μέσα από αυτό κ τα πρωτότυπα αγωνίσματα του τα παιδιά μας από μικρή ηλικία αποκτούν γνώσεις για τον πνιγμό και τη διάσωση στη χώρα μας όπου το νερό κυριαρχεί. Ευχαριστούμε τον Ερυθρό Σταυρό που στήριξε τους Έλληνες αθλητές-τριες και τους έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουν σ ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κερδίζοντας εμπειρίες και τεχνογνωσία για το μελλον αλλά και τα δύο άτομα Δημήτρη Χαλιώτη, αρχηγό σώματος Σαμαρειτών διασωστών και ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού Πάτρας και Βασιλόπουλο Αργύρη, προπονητή της αποστολής, που βρίσκονταν συνέχεια δίπλα τους και με την σωστή καθοδήγηση τους κατάφεραν, παρά την απειρία των αθλητών μας, να έχουν πλασαρίσματα σε τελικούς αγωνισμάτων. Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον!

Από τον «Ποσειδώνα» Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed