Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το Bet of the Day

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αρκετά ισορροπημένα τα αποτελέσματα μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια, καθώς στα τελευταία 13 ντέρμπι του Μάντσεστερ η Σίτι έχει επτά νίκες, η Γιουνάιτεντ πέντε και η ισοπαλία εμφανίστηκε μόνο μία φορά.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Έκανε «υγιεινό περίπατο» στην έδρα της (συνήθως) ανταγωνιστικής και δυσκολοκατάβλητης Γουλβς η Μάντσεστερ Σίτι, στην αγωνιστική πριν τη διακοπή των εθνικών. Πήρε προβάδισμα στα 56 δευτερόλεπτα με τον Γκρίλις κι έκανε το 0-2 στο 16’ με τον συνήθη ύποπτο Χάαλαντ. Ήρθε κι η απευθείας κόκκινη του Κόλινς στο 33’ για να κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Η Γουλβς πάντως δεν τα παράτησε και είχε τις στιγμές της για να μειώσει, μέχρι που ο Φόντεν της έκοψε κάθε ελπίδα κάνοντας το 0-3 στο 69’. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα παρέμεινε στη δεύτερη θέση, ισόβαθμη με την Τότεναμ στους 17 βαθμούς.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

Ήταν μία από τις έξι ομάδες που δεν έπαιξαν ούτε για την όγδοη αγωνιστική, καθώς το παιχνίδι της με τη Λιντς αναβλήθηκε. Τελευταίο δείγμα γραφής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επομένως είναι το ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Σέριφ στις 15 Σεπτεμβρίου. Λόγω των αναβολών στην Premier League, δόθηκε η δυνατότητα στον Τεν Χαγκ να παρατάξει την πιο δυνατή του εντεκάδα, κάτι που αύξησε τις πιθανότητες νίκης της ομάδας του. Πράγματι, οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν εύκολα από το Τιρασπόλ επικρατώντας με 2-0 από το ημίχρονο. Πιο αξιοσημείωτο γεγονός της αναμέτρησης το πρώτο γκολ του Ρονάλντο στην σεζόν, με πέναλτι στο 39’.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed