Σταύρος Τραυλός: «Οι αστείρευτες δυνάμεις και το μεγαλείο ψυχής αυτών των παιδιών με αναπηρία αποτελεί παράδειγμα προς όλους μας»

Ολοκληρώθηκε εχθές, Κυριακή 2/10/2022, μια εξαιρετικά σημαντική διοργάνωση, αυτή του Διεθνούς Τουρνουά Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρία, σε κλίμα έντονα συγκινησιακό, με θαυμασμό και σεβασμό, προς εκείνους του ανθρώπους που αγωνίζονται όχι μόνο αθλητικά αλλά κυριολεκτικά και αδιάλειπτα, κάθε μέρα, εικοσιτέσσερις ώρες, εφόρου ζωής.
Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, στήριξε με κάθε τρόπο το εγχείρημα, οικονομικά, διαδικαστικά, ανθρώπινα, με ζήλο, ευθύνη, ευαισθησία και προσήλωση. Η διοργάνωση αποτέλεσε μία προσπάθεια μηνών, εργασίας, συνεργασίας, προετοιμασίας και το αποτέλεσμα πραγματικά υπερέβη των προσδοκιών μας. Όχι μόνο λόγω της επιτυχίας της διοργανώσεως αλλά κυρίως για τον εκπαιδευτικό της ρόλο, προς όλους εμάς και ειδικά στους νέους. Το μήνυμα της υπομονής, της επιμονής, της αγόγγυστης προσπάθειας, της αξιοποίησης της εφεδρείας δυνάμεων, της υπέρβασης εαυτού, υπήρξε ηχηρό, διάχυτο και αδιαμφισβήτητο όλο το τριήμερο. Οφείλουμε να συγχαρούμε την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, τον Δήμο Αργοστολίου και τη ΕΦΟΕΠΑ, καθώς και τον κ.Πολίτση τον εμπνευστή της αλλά και όλους τους φορείς που στήριξαν αβίαστα την συγκεκριμένη πρωτοβουλία εξ΄ αρχής.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Ανδρέα Κτενά που μας τίμησε με την παρουσία του, στην τελετή λήξη, μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη κ. Τραυλού, το κοινό όλων των ηλικιών που παραβρέθηκε στα αγωνιστικά δρώμενα και όλους τους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους που συνέδραμαν στην ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή τους. Η Περιφέρειά μας και η Περιφερειακή μας Ενότητα, παραμένουν σε εγρήγορση και συνεννόηση πάντα με τον οικείο Δήμο και τους αρμόδιους φορείς ώστε να φιλοξενήσουμε και το 2023 την Διοργάνωση, με ισχυρότερη δυναμική, σοβαρότητα και συνείδηση. Η φράση «όλοι μαζί μπορούμε», έχει πλέον πολλαπλή κι επί του πρακτέου βαρύτητα στο νησί μας κι έχει αποδειχθεί από όλες μας τις ενέργειες, την ομαδικότητα, την αλληλέγγυα διάθεση και την συμμετοχή όλων σας.

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed