Η άλωση του Μιλάνου και η εμπειρία της Ατλέτικο

Η τρίτη αγωνιστική του Champions League ανοίγει αυλαία κλασικά σήμερα Τρίτη με τις οχτώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το ενδιαφέρον όσο κυλά η διοργάνωση μεγαλώνει φυσικά περισσότερο. 

 

Άγιαξ – Νάπολι (22.00)

Μετά την ήττα από την Αλκμάαρ έκανε και άλλη γκέλα στο πρωτάθλημα ο Άγιαξ, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς εντός έδρας. Στροφή πλέον στο Champions League, εκεί όπου έχασε οριακά από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με 2-1, όμως στην πρεμιέρα είχε ένα ευρύ 4-0 επί της Ρέιντζερς και διατηρεί σαφώς αυξημένες ελπίδες πρόκρισης για την συνέχεια. 

Όλα πάνε ιδανικά για τη Νάπολι μέχρι στιγμής στην σεζόν, αφού μετρά έξι σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Champions League. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για την Serie A κέρδισε με 3-1 την Τορίνο και συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μόνο επιτυχίες και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως σήμερα οι «παρτενοπέι» δοκιμάζουν για τα καλά τις δυνάμεις τους απέναντι στον πάντα ταλαντούχο Άγιαξ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ελκυστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν, όμως αμυντικά τα έχουν τα θέματα τους. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.60 στην Stoiximan

 

Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00)

Άμεση αντίδραση για την Κλαμπ Μπριζ από την ήττα της στο γήπεδο της Σταντάρ Λιέγης με 3-0, αφού στην συνέχεια κέρδισε με το ίδιο σκορ την Μαλίν. Το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει σαφώς κάποιες ημέρες, καθώς στο Champions League τα πηγαίνει εντυπωσιακά, με νίκες επί της Λεβερκούζεν με 1-0 και κυρίως το διπλό επί της Πόρτο με 4-0. Πλέον ότι παραπάνω πετύχει από εδώ και στο εξής θα πλησιάζει στην πρόκριση. 

Από μεγάλη νίκη στο δικό της πρωτάθλημα προέρχεται και η Ατλέτικο Μαδρίτης, κερδίζοντας την Σεβίλλη εκτός έδρας με 2-0. Καλή ώθηση για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που θέλει να απαντήσει και στο Champions League, όπου γνώρισε την ήττα στο Λεβερκούζεν με 2-0. Ωστόσο στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 την Πόρτο και καλείται να βρει κάτι θετικό και στο Βέλγιο σήμερα για να μην μείνει πίσω. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αρκετά αποτελεσματική η Κλαμπ Μπριζ, όμως η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει την εμπειρία και ψάχνει ένα σημαντικό διπλό σε απόδοση 2.05 στο Pamestoixima. 

 

Ίντερ – Μπαρτσελόνα (22.00)

Από εκεί που σταμάτησε ουσιαστικά και πριν την διακοπή η Ίντερ, που γνώρισε την ήττα από την Ρόμα με 2-1 και μάλιστα εντός έδρας. Η κορυφή δείχνει να απομακρύνεται στην Serie A αν και νωρίς ακόμη στην σεζόν, όμως καλείται να κοιτάξει μπροστά, καθώς την περιμένει ένα άκρως απαιτητικό ματς εναντίον της Μπαρτσελόνα. Εκεί που έχει μια νίκη και μια ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου. 

Με τον συνήθη… ύποπτο Λεβαντόφσκι, η Μπαρτσελόνα πέρασε με διπλό από την έδρα της Μαγιόρκα και σκορ 1-0. Ο εξαιρετικές της επιδόσεις συνεχίζονται στην Λα Λίγκα, αλλά στο Champions League έχασε στο Μόναχο από την Μπάγερν με 2-0, παρά την καλή της εικόνα στο ματς. Προφανώς και χρειάζεται κάτι θετικό απόψε στο Μιλάνο, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καλύτερη φόρμα από πλευράς Μπαρτσελόνα και έχει την ομάδα να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ίντερ. Προβάδιμα λοιπόν στο διπλό και το 1.85 της Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed