Αλέξανδρος Παρίσης: «Ο Σπύρος Σαμούρης όταν μιλάει για πουθενάδες μάλλον απευθύνεται στον εαυτό του και τον Θεόφιλο Μιχαλάτο»

O Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ή μάλλον Αντιδήμαρχος Θράσους, κ. Σαμούρης μας εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με την πολιτική του αμετροέπεια. Ο αντιδήμαρχος της χειρότερης Δημοτικής Αρχής των τελευταίων 30 ετών, του μηδενικού έργου, αλλά και των εκατοντάδων υποσχέσεων, των εκατοντάδων ΘΑ, αναφέρθηκε στα στελέχη της Ισχυρής Κεφαλονιάς ως «πουθενάδες».
Η αλήθεια δυστυχώς για τον κ. Σαμούρη δεν είναι ένας ακόμη τίτλος στα μέσα ενημέρωσης του κ. Μιχαλάτου, αλλά η πραγματικότητα που βλέπει με τα μάτια του ο κόσμος. Παρακάτω να θυμίσουμε κάποια ενδεικτικά έργα αυτών που ο κ. Σαμούρης και η παρέα του αποκαλεί πουθενάδες:
– Η νέα πλατεία Αργοστολίου και οι νέες πανέμορφες Παναγή Βαλλιάνου, Ριζοσπαστών, έργα τα οποία χαίρονται όλοι οι Αργοστολιώτες με τα παιδιά τους και έχουν γίνει πόλος έλξης για τους τουρίστες του νησιού μας.
– Η ανάπλαση παραλιακής ζώνης Κυανής Ακτής η οποία αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες κρουαζιέρας.
– Το Νέο Δημοτικό Γηροκομείο που απολαμβάνουν οι ηλικιωμένοι συντοπίτες μας.
– Το Υπερσύγχρονο εργοστάσιο νερού και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, έργα με το οποία για πρώτη φορά οι Αργοστολιώτες ήπιαν καθαρό νερό στο σπίτι τους.
– Μείωση χρέους του Δήμου μας κατά 11.721.726,00€ όπου μεγάλο μέρος από αυτό προήλθε από τα έργα και ημέρες του κ. Μιχαλάτου ως Δήμαρχος Λειβαθούς.
Αυτά είναι 5 από τα δεκάδες έργα που παραδώσαμε με τα οποία αλλάξαμε το Αργοστόλι και τα χαίρεται όλος ο κόσμος! Μπορεί ο κ. Σαμούρης ή ο κ. Μιχαλάτος να πας πει έστω και ένα έργο αυτού του βεληνεκούς που έχουν παραδώσει; Και όχι ανακοινώσει με τα γνωστά τους πλέον ΘΑ; Και όχι υποσχεθεί ότι Θα το κάνουν; Μπορούν να μας φωτογραφήσουν έστω και ένα έργο που άλλαξε την καθημερινότητα των πολιτών στο βαθμό που την άλλαξε η Ισχυρή Κεφαλονιά; Γιατί μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή Μιχαλάτου, η χειρότερη δημοτική αρχή την τελευταίων 30 ετών το μόνο που έχει παραδώσει είναι πολλά ΘΑ, πολλές υποσχέσεις, πολύ κοροϊδία στους Αργοστολιώτες. Ας συγκρίνει λοιπόν ο κόσμος το δικό μας έργο με τα ΘΑ του κ. Μιχαλάτου και ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Αλέξανδρος Παρίσης
Ισχυρή Κεφαλονιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed