Μάκης Παπαναστασάτος: «Κατά φαντασία υποψήφιοι και στρατηγοί “Ντε Καβάλα” οι Παρίσης και Παπαδάτος, πέρασε η εποχή των “δεινοσαύρων”, ας το καταλάβουν»

Δεν μας έφθανε ο ολιγάρχης Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος, που θέλει όλο το νησί να δουλεύει για πάρτη του, ξαφνικά προέκυψε και το φρούτο των κατά φαντασία υποψηφίων, χωρίς υποστηρικτές, χωρίς στελέχη και χωρίς πολιτικό σύστημα.
Όπως ο απόμαχος της τοπικής πολιτικής σκηνής, Αλέξανδρος Παρίσης (που δυστυχώς ακυρώνει το πολιτικό του κεφάλαιο)και ο ουρανοκατέβατος, Παύλος Παπαδάτος, με βασικό προσόν ότι έχει ωραία βίλα με θέα το Αργοστόλι! Για να κόψουμε όμως την πλάκα η μάχη για την ανατροπή του ιδιότυπου πολιτικού κυκλώματος του κ. Μιχαλάτου θα είναι εξαιρετικά σκληρή και αδυσώπητη, καθώς φυσικά δεν θα παραδώσει ούτε οικειοθελώς ούτε εύκολα την τοπική εξουσία, οπότε οι γραφικότητες των πολιτικών δεινόσαυρων, πέρα από το γέλιο, ενδεχομένως είναι και εκ του πονηρού. Μην ξεχνάμε ότι ο μεν Παύλος Παπαδάτος το 2019 ήταν ο φανερός υποστηρικτής της εκλογής Μιχαλάτου, ο δε Αλέξανδρος Παρίσης επέβαλλε στο δεύτερο γύρο των εκλογών του 2019 την αλλοπρόσαλλη πολιτική γραμμή των ηπίων τόνων που έφερε την ήττα. Εμείς από την πλευρά μας ως παράταξη “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον” συνεχίζουμε οργανωμένα και μεθοδικά την δημιουργία πολιτικών συνθηκών απομάκρυνσης του κ. Μιχαλάτου και της παρέας του από την δημοτική αρχή του Δήμου Αργοστολίου, καθώς θεωρούμε ότι ο μέσος δημότης επιθυμεί απαλλαγή από αυτό το μόρφωμα.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed