Η δυσκολία της Μάντσεστερ και τα γκολ στον Πειραιά

Δυναμικά μας αφήνουν ουσιαστικά σήμερα τα πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη λόγω του Μουντιάλ, αφού υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις σχεδόν σε όλες τις Λίγκες. 

Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18.30)

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ήρθε και μια ήττα για την Φούλαμ, που κατάφερε να χάσει στο 96′ από τους 10 της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1. Δεν χάνει την ανταγωνιστικότητα της σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Ωστόσο, το απαιτητικό πρόγραμμα συνεχίζεται και αυτή την αγωνιστική, την στιγμή που έχει απέναντι της την πάντα υπολογίσιμη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Δύο φορές έπαιξε αυτές τις ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα και όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ έχασε εκτός έδρας με 3-1. Προφανώς και δεν θέλει να χάσει έδαφος σε σχέση με την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και καλείται να σταθεροποιήσει την απόδοση της. Μια σχετική βελτίωση υπάρχει αυτό το διάστημα στους «κόκκινους διαβόλους», που χρειάζονται σήμερα πάση θυσία ένα διπλό. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως είναι λίγο σοβαρότερη τελευταία και με τις μονάδες που διαθέτει μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1.90 από την Stoiximan. 

Διαβάστε εδώ: Στοίχημα στον πρώτο σκόρερ Μουντιάλ 2022.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19.30)

Το καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός μεσοβδόμαδα στην έδρα του Λεβαδειακού, βγάζοντας διπλό με 1-0 και πλέον χρειάζεται ένα καλό νικηφόρο σερί για να καλύψει σε βάθος χρόνου την απόσταση με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Επίσης, του λείπει μια νίκη σε ντέρμπι φέτος, χάνοντας από ΠΑΟΚ με 2-1, ενώ κόντρα στους «πράσινους» έμειναν πριν μια εβδομάδα στο 1-1. Σειρά παίρνει σήμερα το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ εντός έδρας. 

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ΑΕΚ κέρδισε άνετα τον ΟΦΗ με 3-0 στην «Αγιά Σοφιά», εκεί που μετρά μόνο νίκες. Εκτός έδρας πριν μια εβδομάδα «κόλλησε» στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν θα ήθελε να δει τον Παναθηναϊκό να ξεφεύγει περισσότερο βαθμολογικά. Ωστόσο, μπροστά της η Ένωση έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η φόρμα της δοκιμάζεται για τα καλά. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι ανοιχτά σε όλες τις προβλέψεις, θα πάμε με τα γκολ που πληρώνουν 1.80 στο Pamestoixima. 

Γιουβέντους – Λάτσιο (21.45)

Εμφανώς βελτιωμένη η Γιουβέντους από την στιγμή που γύρισαν ορισμένοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές της, όμως χρειάζεται ένα μεγάλο νικηφόρο σερί για να προσεγγίσει εκ νέου τις πρώτες θέσεις του Καμπιονάτο. Τουλάχιστον το κλίμα τώρα είναι καλύτερο για την ομάδα του Αλέγκρι και καλείται να το εκμεταλλευτεί σε συνδυασμό με τον παράγοντα έδρα, ώστε να φτάσει στη νίκη σήμερα απέναντι στην Λάτσιο. 

Μετά το ματς της Πέμπτης με την Μόντσα, η Λάτσιο δίνει ακόμη δυσκολότερο παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες, αντιμετωπίζοντας την Γιουβέντους στο Τορίνο. Στα ντέρμπι δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα τελευταία η ομάδα του Σάρι, αφού μέσα σε λίγο καιρό κέρδισε την Ρόμα με 1-0 και νωρίτερα την Αταλάντα στο Μπέργκαμο με 2-0. Σίγουρα μια επιτυχία και σήμερα θα την εκτοξεύσει αναμενόμενα σε όλους τους τομείς. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Στην κατάσταση που θέλει βρίσκεται η Γιουβέντους και πλέον έχει το ηθικό γι’ ακόμη μια σημαντική νίκη επί της Λάτσιο. Ο άσος σε απόδοση 1.95 στην Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed