Συμμετοχή με μεγάλη επιτυχία των αθλητών του Ποσειδώνα στο 2ο West Finfiesta 2022, νέες αιχμές της διοίκησης για την λειτουργία του Κολυμβητηρίου στο Αργοστόλι

Στην Αθήνα στο 2ο West Finfiesta 2022, που αποτελεί το πρώτο αγώνα Τεχνικής Κολύμβησης, της νέας αθλητικής χρονιάς, συμμετείχε το σωματείο μας με πολυπληθή αποστολή 27αθλητων-αθλητριων, οι οποίοι προπονούνται στη θάλασσα και κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω κλειστού κολυμβητηρίου για επισκευή από τέλη Ιούλιου του 2022.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τον προπονητή τους που με γνώμονα την ελπίδα ότι θα επαναλειτουργήσει μέσα στον Δεκέμβριο το κολυμβητήριο μας συνεχίζουν τις προπονήσεις όπου μπορούν, δεν πτοούνται από εντοπιότητα παλαιότητα και καιρό, αλλά μάχονται δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για αυτό που αγαπάνε! Ευχαριστούμε και τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τα παιδιά τους και ειδικά το μέλος μας Μπάμπη Ρόκκο που κάθε φορά στήνει πίστα θάλασσας και έχει επωμιστεί όλη τη διαδικασία για να μπορούν οι αθλητές να κολυμπάνε στη θαλασσα και έτσι ο Όμιλος μας, παρότι είναι νέος, δεν έχει μάθει να εγκαταλείπει, συνεχίζει στις αντίξοες συνθήκες και συμμετέχει σε αγώνες με όλους τους αθλητές του. Πραγματικά ένα δύσκολο τόλμημα που μόνο με ενότητα και συνεργασία θα μπορούσαμε να επιτύχουμε. Συνεχίζουμε δυναμικά, τα δύσκολα έρχονται!

Από το Δ.Σ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed