Άγριο κράξιμο μέσω «Βήματος» στον Βουλευτή του Νομού μας, Παναγή Καππάτο, η προβληματική έδρα της Κεφαλονιάς και το άδειασμα από την Κυβέρνηση

Η συζήτηση σε γνωστό καφεπωλείο του κέντρου μεταξύ δύο δημοσιογράφων, ενός παλαίμαχου πλην φερέλπιδος πανεπιστημιακού και μίας μαχητικής κυβερνητικής πολιτικού, είναι ενδεικτική του κλίματος των ημερών στην Κυβέρνηση: ποιος θα πάρει τον μουτζούρη.
Η γνωστή πολιτικός αναφερόμενη στο ζήτημα των παρακολουθήσεων περιέγραφε την επιφυλακτικότητα των βουλευτών της συμπολίτευσης να αναλάβουν να εισηγηθούν το νομοσχέδιο Γεραπετρίτη για τις παρακολουθήσεις, ιδίως μετά τις σφοδρές επικρίσεις από αντιπολίτευση και από τον νομικό κόσμο της χώρας (Αλιβιζάτος, Βενιζέλος), την Όλγα Κεφαλογιάννη και από άλλα στελέχη (ανάμεσα και της ΝΔ). Αναζητώντας ποιος θα πάρει «το μουτζούρη», ο κλήρος έπεσε σε σιωπηλό πλην πρόθυμο βουλευτή μονοεδρικής του Ιονίου που έχει μπει για τα καλά στα ραντάρ του Μαξίμου ως «προβληματική». Κι έτσι ο «κλήρος πέφτει στον πιο νέο που ήταν αταξίδευτος» όπως λέει και το γνωστό παιδικό άσμα των σχολικών μας εκδρομών.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed