Πανδημία άμισθων και συνταξιούχων ειδικών συμβούλων στην δημοτική αρχή Μιχαλάτου στο Αργοστόλι, γίνε κι εσύ σύμβουλος του Θεόφιλου, μπορείς…

Μπορεί η ανεργία να μαστίζει τους νέους, μπορεί να υπάρχουν πολλά νέα και μορφωμένα παιδιά που να θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες και τις γνώσεις τους στο Δήμο Αργοστολίου, όμως ο Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος ρίχνει αλλού τα δίχτυα του.
Προτιμά για συμβούλους του είτε παλιές καραβάνες από τις κομματικές αποθήκες του ΠΑΣΟΚ είτε πρώην υπαλλήλους του Δήμου κι εν αναμονή συνταξιούχους. Όσο αφορά τον πολιτισμό ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει επιλέξει να τον συμβουλεύει άμισθα ένας παλιός κομματικός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ο Βίκτωρας Ρουχωτάς, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να τον συμβουλεύει για την κοινωνική πολιτική του Δήμου πάλι ένας παλιός Πασόκος, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αντώνης Λουβερδής, που μάλιστα είναι ένα πρόσωπο αμφιλεγόμενο του συγκεκριμένου χώρου, καθώς ποιος δεν θυμάται τα ατελείωτα δημοτικά συμβούλια για την Προεδρία του στο “Καφενείο της Καμπάνας”, τα χρέη που ακύρωσαν στην πράξη την κοινωνική αυτή δομή κ.ο.κ. Αλλά και για τα θέματα του προγραμματισμού του Δήμου που ο Δήμαρχος Αργοστολίου δεν εμπιστεύεται τους ενεργεία υπαλλήλους, αλλά προτίμησε να διορίσει, με μισθό μάλιστα, έναν πρώην υπάλληλο του Δήμου κι εν αναμονή συνταξιούχο, τον Μπάμπη Τουμάση του οποίου άλλωστε συγγενικό πρόσωπο συνεργάζεται και με την πρώην Διαδημοτική (ΕΔΑΚΙ Α.Ε.). Δηλαδή όλοι ευχαριστημένοι από τον ευρύτερο Δήμο Αργοστολίου στην συγκεκριμένη φαμίλια. Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος ξέρει να χειρίζεται καλά το σύστημα του Δήμου για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, για βόλεμα “παλιών αγωνιστών” που κουβαλάνε έστω και λίγα ψηφαλάκια και για πολιτικά ρουσφέτια. Το θέμα όμως είναι πως έχει ξεχάσει την ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου πως “όταν κάνεις ένα ρουσφέτι δημιουργείς έναν αχάριστο και δέκα δυσαρεστημένους” οπότε περιμένει τους μεν δυσαρεστημένους που δεν προτιμήθηκαν να τον μαυρίσουν στην κάλπη που έρχεται, τους δε αχάριστους την επόμενη μέρα αν χάσει την εξουσία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed