Λάθη που δεν πρέπει να κάνετε στο κομμωτήριο

Είναι ωραία διαδικασία να πηγαίνετε στο κομμωτήριο κάθε τόσο, για να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε όμως, είναι να μην κάνετε κάποια συνηθισμένα λάθη. Παρακάτω θα βρείτε κάποια λάθη, που δεν πρέπει να κάνετε στο κομμωτήριο.

Να μην φτάνετε στην ώρα σας

Οι κομμωτές έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο, το οποίο πρέπει να σέβεστε. Είναι μεγάλο λάθος να μην φτάνετε στην ώρα σας στο ραντεβού σας, γιατί δεν ξέρετε αν ο κομμωτής σας έχει άλλον πελάτη μετά από εσάς, ή αν έχει δύσκολο πρόγραμμα εκείνη τη μέρα. Στην περίπτωση που αναγκαστείτε να αργήσετε, μην ξεχάσετε να τηλεφωνήσετε στον κομμωτή σας, για να τον ενημερώσετε και να βρείτε μία λύση από κοινού.

Να έχετε μη-ρεαλιστικές απαιτήσεις

Πριν πάτε στο κομμωτήριο, μάλλον ψάχνετε στο διαδίκτυο φωτογραφίες, για να πάρετε ιδέες, για το πως να κάνετε τα μαλλιά σας. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που θα βρείτε, κάποιες είναι πιθανό να μην είναι ρεαλιστικές και να είναι επεξεργασμένες σε κάποιο ειδικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει, ότι ο κομμωτής σας, δεν θα μπορεί να σας πραγματοποιήσει αυτό το κούρεμα, γιατί δεν είναι εφικτό.

Να ζητάτε πράγματα που δεν γίνονται στα μαλλιά σας

Είναι πολύ πιθανό, να θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στα μαλλιά σας, η οποία δεν είναι δυνατή. Για παράδειγμα, αν έχετε πολύ σκούρα μαλλιά, δεν μπορείτε να τα βάψετε χωρίς να κάνετε ντεκαπάζ ή αν έχετε σγουρά μαλλιά, δεν μπορείτε να κάνετε ένα κούρεμα που προορίζεται για ίσια μαλλιά. Ακόμα και αν το κάνετε τελικά, θα αναγκαστείτε να το στυλιζάρετε κάθε μέρα με parlux πιστολάκι https://romylos.gr/collections/parlux και με ισιωτική. Συνεπώς, πριν διαλέξετε τι θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας, σιγουρευτείτε ότι είναι εφικτό για τον τύπο και το χρώμα των μαλλιών σας.

Να μην ακούτε την γνώμη του κομμωτή σας

Ο κομμωτής σας είναι ειδικός σε ό,τι αφορά στα μαλλιά. Αυτό σημαίνει, ότι δεν πρέπει να αγνοείτε την γνώμη του. Όταν σας λέει ότι κάποιο κούρεμα ή κάποιο χρώμα δεν θα σας πηγαίνει, είναι καλό να τον ακούσετε, γιατί γνωρίζει τι σας λέει. Αν θέλετε να πάτε σε κάποιο κομμωτήριο, αλλά δεν ξέρετε σε ποιο να πάτε, μπορείτε να βρείτε ένα πολύ εύκολα, μέσω του διαδικτύου. Απλώς γράψτε σε μία μπάρα αναζήτησης την λέξη “κομμωτήρια” και το όνομα της περιοχής σας. Αν για παράδειγμα μένετε στην Αγία Παρασκευή, θα γράψετε “κομμωτήρια Αγία Παρασκευήhttps://romylos.gr/pages/kommotiria-agia-paraskevi .

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed